Economii bani

Economii de bani

Economii baniSa ia un buget iti plaseaza anumite restrictii de cat de mult cheltui pe diferite categorii. Stii exact ce vine si ce iese. Poti munci si la reducerea cantitatii pe care o cheltui in diferite categorii in timp. Oamenii de multe ori fac bugetul foarte complex. De multe ori poti fi mai eficient cu un simplu sistem de buget care iti plaseaza cheltuielile in cateva categorii.

Taie una din cheltuielile lunare. Eliminand o cheltuiala lunara din bugetul tau poate avea un efect urias asupra fondurilor disponibile. Gandeste-te prin diferitele cheltuieli care se ivesc lunar. Acestea ar fi lucruri ca factura la curent, factura la telefon sau plati la masina. Ai putea avea lucruri ca membru al website-ului, membru al unei sali. Evident unele din aceste lucruri nu le poti schimba, dar cauta una din acestea pe care le poti elimina. In timp ce 20 sau 30 de dolari pe luna nu pare mult, se adauga rapid in cursul unui an sau cativa ani.

Mergi pe jos sau cu bicicleta mai des. Mergand pe jos sau cu bicicleta frecvent esti capabil sa elimini cateva cheltuieli. Cele mai evidente sunt costurile la benzina, dar merge mult mai profund. Vei putea salva platile pe parcare si folosirea masinii. Vei avea nevoie de mai putine schimbari de ulei si mai putine probleme.

Fa singur. O alta modalitate de a salva bani este sa iei in considerare sa nu platesti pe cineva sa-ti faca o treaba pe care o poti face singur. Poate sa platesti pe cineva sa iti tunda iarba, sa schimbe uleiul sau sa iti curete casa. Sunt cateva din aceste lucruri care le poti face singur? Poti duce acesta cu un pas inainte facand lucruri precum cadouri pentru altii. Cadourile de Craciun facute acasa sunt de multe ori mai frumoase decat cele cumparate, plus ca sunt o alta modalitate de a economisi bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *