pictura pe numere de la pictorul fericit

Pictorul Fericit – Pictura pe numere este pentru oricine

Ca sa incepi un tablou cu panza goala iti trebuie putina experienta in aceasta arie. Dar daca nu ai talent, insa ti-ai dori sa pictezi un tablou frumos pe care sa-l poti expune in casa, atunci tabloul pe numere este solutia pe care o cautai. Este precum acele carti de colorat pentru adulti, numai ca aici trebuie sa respecti niste numere ca la final sa reiasa tabloul afisat pe mock-up, adica acel sticker pe care il vei gasi pe cutia in care se afla tabloul. Astfel de tablouri pe numere poti regasi la Pictorul Fericit, magazinul online al pictorilor.

Pictura pe numere – pentru incepatori sau chiar pentru profesionisti

Aceasta activitate este potrivita indiferent de nivelul la care te afli in pictura. Este un mod prin care te relaxezi, corpul si mintea se destreseaza, uiti complet de probleme si ganduri negative pentru o perioada. Un astfel de tablou de la Pictorul Fericit vine cu toate cele necesare ca sa incepi de indata sa pictezi. In cutia regasesti tabloul pe sasiu, acel cadru din lemn, setul de 3 pensule de marimi variate pentru umplere si detaliere si vopselurile necesare, ce nu au nevoie de apa. Pe panza se afla delimitari si numere, iar tu doar trebuie sa aplici vopselurile corespunzatoare in fiecare spatiu, capacele acestora fiind numerotate. Cutia dispune si de un maner, ca sa poti lua cu tine tabloul oriunde vrei sa-l pictezi. Citeste aici mai multe despre pictura pe numere.

Ai posibilitatea de a alege de pe site din categorii precum cladiri, peisaje, orase, flori, animale, pasari, pentru el/ea, pentru copii, religioase si chiar si reproduceri ale unor capodopere celebre. De asemenea, arunca un ochi si prin modelele din 2021 si cu siguranta inima ta se va indragosti de un tablou si de acolo.

Esti priceput in pictura? Pictorul Fericit are toate cele necesare

Daca ai talent e pacat sa-l tii ascuns. Poti sa gasesti pe site panze profesionale din bumbac sau in, ce sunt deja pregatite de a fi pictate, seturi de culori acrilice, de ulei sau vinilice, seturi de pensule din par natural de diferite tipuri sau sintetice, set de cutite, palete pentru mixarea culorilor, sevalete din lemn de fag sau aluminiu si multe alte accesorii de pictura.

Poti gasi la Pictorul Fericit chiar si blocuri de desen daca preferi sa schitezi in creion sau carbune, insa poti regasi si pentru picturi in guase, tempera sau acuarela.

Pentru a descoperi toate materialele de pictura acceseaza www.pictorulfericit.ro.

Contact:

0754459540

Str. Marasesti, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, Romania

Un răspuns la „Pictorul Fericit – Pictura pe numere este pentru oricine”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *