suzete bibs little prints

Ai cautat suficient – afla mai multe de aici despre suzetele Bibs!

Ai cautat o suzeta pentru cel mic si dupa lungi cautari ai gasit Bibs, suzete disponibile si la Little Prints. Acum descopera ceva mai multe detalii despre acestea in randurile ce urmeaza!

De ce Bibs? Pentru ca este brand danez care si-a facut deja o reputatie solida. Interesul a fost de la inceput in a crea produse de calitate premium. Asadar, intr-o combinatie unica de design atemporal, culori moderne si o forma atipica s-a creat varianta ideala de suzeta. Adica cea cu un scut diferit, cu o tetina iesita in afara, care nu va atinge pielea din jurul gurii. Ce inseamna asta? Atentie pentru detalii, intrucat bebelusul va fi ferit astfel de iritatii. Daca ai curiozitati, afla mai multe de aici!

Sa dam sau sa nu dam suzeta celui mic?

Exista si din acest punct de vedere o controversa si un subiect ce imparte practic lumea in doua tabere. Pe de-o parte sunt acele mame care cred ca suzeta nu trebuie sa inlocuiasca interesul celui mic pentru alaptat si astfel nu este indicata o suzeta. Pe de alta parte sunt si acele mame mai tolerante care cred ca astfel de accesorii pot calma starile celui mic cand acesta inca se chinuie sa se adapteze mediului, cand are colici sau nu poate sa adoarma.

Daca alegi sa oferi celui mic o suzeta, atunci sa fie una cu adevarat de calitate. Mergand pe acest principiu, vei descoperi suzetele Bibs disponibile la littleprints.ro. Acestea au tetina din silicon moale sau din latex. Ai cateva colectii, printre care cele colorate, cele cu inel fosforecent pe care le descoperi usor in intunericul noptii sau cele de lux. Ce este extrem de important si reprezinta un atu  se refera la tetina. Din toate punctele de vedere, ca este forma, textura sau culoarea, acestea imita foarte bine sanul mamei. Astfel, va crea pentru bebelus acea experienta similara pe care o are la sanul mamei.

In pus, se pare ca astfel de suzete au reputatia de a fi imediat acceptate de bebelusi. De la prima tentativa a parintilor, fara chin!

Cand este timpul pentru o schimbare?

Suzetele de la Bibs vin cu recomandarea clara ca au nevoie sa fie schimbate la interval de 4 sau maxim 6 saptamani. Sau oricand mai repede daca sunt observate defecte, rupturi sau deformari ale tetinei. Explicatia este una logica si anume unele modificari apar pentru ca materialul natural din care este realizata tetina sufera modificari mai ales ca urmare a sterilizarilor frecvente. In plus, sunt moi si flexibile, neafectand dezvoltarea cavitatii orale.

Respectand aceste masuri, experienta va fi cu adevarat una placuta. Pentru cei care doresc sa comanda magazinul online littleprints.ro are oferte in mod frecvent. Tot aici sunt disponibile si seturile de diversificare, tacamurile, bavetele textile elegante sau cele din silicon, biberoane si nu numai. Completati comanda cu cele necesare pentru fiecare etapa de dezvoltare a celui mic, pretuind in primul rand calitatea!

Contact:

+4 0725 766 847

hello@littleprints.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *