Sanatate fizica

Antrenament riguros de sanatate

Sanatate fizicaAntreneaza-te pentru ceva care te sperie

Daca mergi inainte sa musti glontul antrenandu-te pentru un eveniment care te intimideaza cu adevarat, vei fi fortat sa te antrenezi cu adevarat pentru el. Recent am facut acest lucru in pregatire pentru maraton. Gandul de a fugi 26.2 mile m-a facut cu adevarat nervos, asa ca mi-am luat antrenamentul pentru eveniment foarte serios. Cred ca daca nu eram pregatti pentru toate, maratonul ma punea in fund. Fiindca am respectat severitatea cursei, am pastrat constant acest lucru in minte. Nu a fost sansa ca eu sa uit de acest lucru. Eram gata sa inving maratonul sau ma va infrange.

Cu toate acestea nu trebuie sa te antrenezi pentru un maraton, pentru a fi intimidat. Indiferent de scopul care il pui pentru tine, fii sigur ca este destul de mare incat sa nu poti trece prin el decat cu un simplu efort. Pune-te intr-o situatie care chiar te sperie, si vei avea toate motivatiile de care ai nevoie pentru pastra exercitiile sa mearga mai departe.

Gaseste un partener

Sa te antrenezi cu un partener este un lucru grozav pentru o multime de motive.In primul rand daca te intalnesti cu cineva sa exersezi, ai mai mult de o responsabilitate de a te afisa.  Cum crezi ca s-ar simti prietenul tau daca ai merge cu el intr-o alergare de dimineata? In al 2-lea rand, este un ajutor grozav sa ai pe cineva sa seteze ritmul pentru tine. Daca faci jogging cu un partener care pastreaza un ritm normal, vei fi uimit cat de usor va fi pentru ca corpul tau sa stea in ritm cu al lui. In al 3-lea rand, avand un prieten de munca te va furniza cu incurajare si distractie de la durerea exercitiului. Incearca sa pastrezi o conversatie in timp ce exersezi si vei fi surprins cat de multe poti realiza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *