programare la salon cu stailer in sibiu

Vești bune! Stailer, platforma de programări online la saloanele de hair & beauty s-a extins!

Dacă până acum doar locuitorii din Iași, Cluj, București, Timișoara și Oradea se bucurau de această minunată platformă gratuită pentru a se programa la saloane, acum Stailer a cucerit noi teritorii ale țării. Acum platforma poate fi utilizată și de către cei din Brașov, Sibiu și Constanța!

Deja tot mai multe saloane din aceste orașe se înscriu pe Stailer, iar comunitatea crește pe zi ce trece. Fiindcă atât de mulți români au fost mulțumiți de această platformă, din vorbă-n vorbă popularitatea lui Stailer a crescut extrem de mult. Prieteni sau familii care obișnuiau să se programeze la saloane prin metoda clasică, cea de a suna în diferite părți pentru a obține o programare, s-au dezmeticit la apariția lui Stailer. A încercat platforma o persoană, iar de acolo a avut efectul de domino și cât de curând toți au fost contagiați de virusul Stailer. Însă acesta nu este un virus dăunător, ci îți aduce numai beneficii. Dacă încă nu ai auzit de platformă iată care sunt avantajele dacă te alături și tu.

100% gratuit, oricând pregătit de a fi utilizat

Poți să-ți faci programări și la 3 dimineața pentru a doua zi la un coafor in Sibiu sau alt oraș dacă n-ai somn și așa ai tu chef. Nu mai stai să aștepți să se deschidă salonul, să vină recepționista, să suni, să se uite prin agenda să vadă dacă este loc și pentru tine când vrei tu. Cu un simplu search pe Stailer găsești tu saloanele care să se plieze cerințelor tale. Nu mai depinzi niciodată de timpul vreunui stilist, ci mergi când vrei tu.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi www.stailer.ro, după care setezi câteva filtre de căutare – locație, gen, ce serviciu dorești, data și ora. De exemplu tu trebuie să fii la un eveniment la o oră anume. Există două posibilități. Dacă nu ți-ai făcut programările necesare dinainte, slabe șanse să găsești un salon pe ultima sută de metri dacă suni. Mai util, eficient și cu șanse mari de a găsi un loc este dacă utilizezi Stailer. Iar să te pliezi tu după agenda unui salon doar că să-ți faci transformările necesare nu e ok. Stai machiată și coafată de la 11 dimineața până la 6 seara când trebuie să mergi la eveniment? Până atunci totul este ruinat, ai dat banii degeaba. Așa mai bine cauți lista cu saloanele de infrumusetare din Sibiu sau oricare alt oraș care se încadrează fix în timeline-ul tău.

Nu ai nevoie să instalezi nimic

Poți utiliza platforma fără să instalezi ceva, fără să îți creezi cont. Dezavantajul e că la fiecare programare tot trebuie să introduci datele tale. Dacă iți faci un cont, care e de asemenea gratuit, scapi de această grijă. Plus că ai multe avantaje odată ce ai unul, printre care se află și utilul reminder ce îl poți seta ca să nu uiți niciodată de programările tale.

Dar desigur, dacă ai câteva minute la dispoziție poți instala chiar și aplicația Stailer din Google Play sau App Store, îți faci cont, iar mai apoi devine chiar mai rapid să îți faci programările dorite. Descoperă mai multe din pagina oficială sau scrie la support@stailer.ro.

Un răspuns la „Vești bune! Stailer, platforma de programări online la saloanele de hair & beauty s-a extins!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *