bitcoin cash

Cum sa cumperi Bitcoin Cash ( BCH ) in 3 minute si 3 pasi simpli

Bitcoin Cash (BCH) este o moneda criptomoneda care a fost creata ca ramura a retelei Bitcoin in anul 2017. Inca de la inceput Bitcoin Cash si-a propus sa fie o alternativa mai rapida si mai ieftina a Bitcoin pentru utilizarea in tranzactii de zi cu zi. 

De precizat ca Bitcoin si Bitcoin Cash au multe lucruri in comun, iar modul in care un utilizator opereaza Bitcoin Cash nu difera de cel care opereza Bitcoin. Totusi intre cele doua exista anumite diferente. In timp ce Bitcoin alege sa opteze pentru tehnologii care il ajuta sa se extinda fara cresterea dimensiunii blocurilor, Bitcoin Cash alege pentru utilizarea unei dimensiuni mai mari a blocurilor. 

De ce sa investesti in Bitcoin Cash? 

  • Este o alternativa a monedei originale Bitcoin
  • Nu iti ocupa mult timp, ai parte de tranzactii rapide
  • Este usor de inteles

Cum sa cumperi Bitcoin Cash ( BCH ) in 3 minute si 3 pasi simpli

Poti incepe prin a cauta o platforma potrivita pentru tranzactionare. Acum, pe piata sunt multe optiuni, fiecare cu avantajele si conditiile sale. Una dintre cele mai cunoscute este eToro, despre care s-ar s-ar putea sa fi auzit deja. Aceasta platforma are peste 25 de milioane de investitori, iar pe langa acest lucru se adauga cei 30 de milioane de utilizatori care o folosesc des. Pe eToro ai acces la peste 3000 de active financiare diferite, actiuni, criptomonede, valuta, indici si asa mai departe. 

Este simplu sa cumperi Bitcoin Cash, iata cum! 

  1. Creezi un cont

Iti alegi un nume de utilizator si stabilesti o parola.

2.Faci o depunere 

Alegi suma dorita de tine, procesul este unul simplu dupa ce iti creezi un cont. In cont vei gasi toate optiunile disponibile.

3.Poti cumpara Bitcoin Cash simplu si usor, in doar cateva click-uri!

Care sunt avantajele tale daca alegi sa cumperi de pe eToro 

Aceasta platforma de tranzactionare are anumite avantaje pe care trebuie sa le ai in vedere. Trebuie sa stii intai de toate ca nu exista niciun fel de taxe ascunse. Ai parte de un comision zero cand vine vorba de schimb sau alte tranzactii. 

Daca ai unele indoieli, ei bine afla ca poti testa aceasta platforma. Iti creezi un cont demonstrativ si te poti “juca” in voie. Vezi piata, ai acces la date reale, dar fara sa faci parte din ea. Din cadrul platformei eToro poti invata mai multe despre acest domeniu si te poti transforma incet, incet intr-un investitor. Te poti inscrie in Academia eToro unde vei putea sa initiezi sau sa inveti mai multe despre aceasta platforma. Accesul este gratuit, iar tu poti primi efectiv un cont demo gratuit cu un sold virtual de 100.000 USD pentru a-ti putea testa abilitatile si strategiile. 

Ca pe final 

Este recomandat ca inainte sa investesti propriu zis in astfel de chestiuni, sa te documentezi despre fiecare ramura in parte si sa nu iei decizii pripite. Este vorba pana la urma de investitiile tale, iar acestea merita sa fie unele de succes. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *