studio de videochat din Bucuresti

De ce Prime Studios este unul dintre cele mai apreciate studiouri de videochat din Romania

Din ce in ce mai multe femei isi doresc independenta financiara, nu mai vor sa fie etichetate acele femei intretinute care nu fac nimic si pentru ca videochatul nu mai este un subiect atat de controversat si tabu pentru unii, isi incep o cariera in acest domeniu. In plus, aceasta industrie vine cu foarte multe avantaje si nu doar financiare, tocmai de aceea femeile isi doresc sa munceasca in acest domeniu.

Mai mult decat atat, de multe ori aceasta industrie a fost perceputa intr-un anume fel, adevarul insa ne arata ca este un job ca oricare altul, cu carte de munca si cu contributiile aferente catre stat.

Prime Studios – un studio apreciat de tot mai multe femei

Prime Studios este un studio din Bucuresti destul de apreciat in randul femeilor pentru ca este cotat ca fiind unul de lux, care ofera avantaje tuturor modelelor care isi doresc o cariera in aceasta industrie. Iar aici nu vorbim doar despre partea financiara, ci si despre niste valori dupa care se ghideaza echipa.

Site-ul prime-studios.ro pune un accent deosebit pe calitate. Atat cu privire la serviciile pe care le furnizeaza clientilor cat si tuturor angajatelor. Le ofera un spatiu de lux, utilat cu aparatura moderna de ultima generatie, dar pun accent si pe modul in care se simt modelele. Isi doresc o echipa cat mai relaxata astfel incat le creeaza un mediu cat mai confortabil.

Un alt aspect de care tin cont este flexibilitatea. Modelele pot alege cum sa lucreze, adica dimineata, intermediar sau seara, in asa fel incat viata personala sa nu fie afectata.

Prime Studios ofera un salariu fix de 3.000 de Ron la inceputul colaborarii si asta pentru a garanta o stabilitate financiara. Pe langa salariu modelele vor primi si un bonus de angajare de 500 $, cat si un bonus de recomandare de 200$ daca vin si cu o prietena, dupa prima luna lucrata a acesteia.

Insa beneficiile nu se opresc aici. Angajatele care isi doresc mai mult si care petrec cele mai multe ore online intr-o luna vor beneficia si de un city break de neuitat.

Experienta nu este neaparat un reper pentru cei de la Prime Studios, ci mai degraba devotamentul, perseverenta, dar si dorinta de a evolua. Echipa ofera cursuri speciale pentru ca angajatele sa descopere secretele de succes din spatele industriei, cat si traininguri gratuite in limba engleza, aceasta fiind limba de baza in acest domeniu.

Studioul vine si cu alte avantaje pentru doritoare, ce pot fi descoperite in pagina oficiala, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care este unul dintre cele mai apreciate studiouri.

Date de contact:

0725 165 944.

2 răspunsuri la „De ce Prime Studios este unul dintre cele mai apreciate studiouri de videochat din Romania”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *