Wolcar – unul din liderii in dezmembrari auto din Craiova

Inca ne aflam intr-o perioada in care avem de respectat o multime de norme privind evitarea raspandirii virusului COVID-19, cele mai importante fiind auto-izolarea, distantarea sociala si respectarea unor norme de igiena estentiale.

Desi libera circulatie a fost cu mult limitata, asta nu inseamna ca nu pot aparea diverse probleme in ceea ce priveste autoturismele de exemplu. Se spune ca mai degraba ti se defecteaza masina daca sta pe loc, decat atunci cand circuli mult cu ea.

Avand in vedere situatia actuala, cand multe persoane au ramas fara loc de munca sau li s-a scurtat programul de lucru si automat si remuneratia, necesitatea de a gasi un magazin de unde sa cumperi piese ieftine si de calitate a devenit tot mai mare.

La mare cautare acum sunt firmele care se ocupa de dezmembrari auto. Insa in aceasta privinta trebuie avuta mare grija in ceea ce priveste alegerea firmei potrivite, pentru ca de multe ori se poate intampla ca piesele achizitionate din parcurile de dezmembrari auto sa nu fie de calitate sau sa aiba unele defecte.

Alege Wolcar pentru siguranta ta si a masinii tale!

In acest sens, recomandarea nostra este Wolcar, una din cele mai mari firme ce se ocupa de dezmembrari auto si de vanzarea de piese auto din judetul Dolj, avand sediul in localitatea Malu Mare (Craiova).

Prin ce se deosebeste Wolcar fata de restul firmelor de profil de pe piata? In primul rand are un numar impresionant de autovehicule de diverse modele. Printre marcile pe care le regasim in oferta Wolcar se numara: Audi, Ford, Mercedes, Seat, Skoda, Volkswagen si Porsche.

Avand o vechime pe 15 ani pe piata dezmembrarilor auto, este clar ca rezistenta pe piata se datoreaza atat calitatii produselor oferite spre vanzare, cat si serviciilor in urma carora au rezultat o multime de clienti multumiti.

In ceea ce priveste piesele auto comercializate, trebuie precizat faptul ca fiecare in parte este testata pe banc inainte de a fi pusa la vanzare, asa avand siguranta ca nu vor aparea probleme ulterior. Se ofera chiar si o garantie de 3 luni pentru fiecare produs.

Este foarte simplu sa gasim pe site piesele de care avem nevoie! Nu trebuie decat sa folosim motorul de cautare aflat in partea dreapta pe interfata site-ului. Acolo va trebui sa completam marca autoturismului, modelul si anul fabricatiei si apoi ne vor fi afisate absolut toate piesele pentru respectiva masina.

Comanda se face telefonic, iar produsele vor fi livrate fie la sediu, fie la domiciliu printr-o firma de curierat in 1 – 2 zile lucratoare.

Ar mai fi de precizat aici si faptul ca Wolcar dispune si de un service autorizat in cadrul caruia se poate face chiar si chip tuning.

Nu ezitati sa aruncati o privire pe site-ul oficial ori de cate ori aveti nevoie de o piesa pentru masina voastra. Raportul calitate – pret este excelent!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *