stailer

Vrei o programare la salon? Obține-o cu Stailer!

Stailer a revoluționat programările la salon și vine în ajutorul clienților cu o și mai bună variantă – aplicația. Aceasta a fost lansată nu de mult și a cunoscut un succes deosebit printre toți clienții. Facilitatea cu care te poți programa a stârnit atât de mult interesul, ceea ce este un lucru excelent atât pentru deținători, cât și pentru clienți. Vrei o programare la salon? Obține-o cu Stailer!

Pentru a beneficia de o programare la salon poți utiliza ambele metode. Este vorba despre platforma desktop sau aplicația mobilă. În ambele cazuri poți vizualiza aceleași detalii importante despre saloane sau hairstyliști, te poți programa și poți avea parte de un confort sporit. Oriunde te-ai afla, poți folosi aplicatia Stailer de pe telefon sau tabletă și poți începe să te programezi. 

Nu ai folosit încă platforma sau aplicația? Toate detaliile sunt afișate pe site!

Dacă nu ai apucat să testezi platforma sau aplicația Stailer, pe site ai la dispoziție toate informațiile necesare pentru programări. Din secțiunea cu întrebări frecvente sau ghidul video vei vedea cum se poate finaliza rezervarea locului la salonul dorit. Navighează oricât timp dorești pe această platformă, fără să îți faci griji în legătură cu taxele. Nu se aplică vreun cost pentru utilizarea site-ului sau a aplicației. 

Aplicația se descarcă gratuit de pe magazinele App Store, Google Play sau App Gallery. Se poate utiliza cu ușurință atât de pe telefon, cât și de pe tabletă. După ce ai descărcat-o, tot ce trebuie să faci este să îți faci un cont. Vei fi îndrumat pas cu pas către toate câmpurile pe care trebuie să le completezi. 

După ce ai finalizat contul pe aplicație, poți începe să cauți saloane și servicii de înfrumusețare de care ai nevoie. Ai la dispoziție saloane de înfrumusețare, îngrijire și întreținere corporală. Toate acestea pot fi accesate prin intermediul aplicației mobile sau pe site. Înainte de a te programa poți vizualiza toate detaliile importante despre un salon sau hairstylist. Vezi aici mai multe detalii

Economisește timp și programează-te instant!

Prin utilizarea acestor metode de a te programa la salon vei economisi o mulțime de timp. Acesta poate fi petrecut cu cei dragi, poți face activitățile preferate sau pur și simplu să lenevești. Aplicația și platforma sunt o modalitate de a te programa instant, fără să mai fie necesar să apelezi telefonic recepția. Programările tale se înregistrează în agenda virtuală a salonului și în acest fel le vei obține imediat. 

Nu mai trebuie să pierzi timp în trafic, la telefon sau să fie necesar să pleci de la serviciu pentru a obține o programare. În plus, dacă aceasta nu mai coincide cu planurile tale, se poate anula din contul tău de pe aplicație sau site. De asemenea, dacă ai fost deja la programare și dorești să mai faci una pentru același serviciu, din secțiunea „Programările mele – reprogramare” o poți repeta. În acest fel nu mai este necesar să parcurgi din nou aceiași pași pentru rezervarea locului. 

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *