Virgin America nou

Virgin America si primul site responsive de linie aeriana

Virgin America nouVirgin America testeaza un nou website care spera ca va imbunatati foarte tare procesul de rezervare pentru calatori. Dupa ce au vazut cum folosesc calatorii website-ul lor pentru a cauta si a rezerva zboruri, linia aeriana a cautat sa reinventeze complet experienta web.

Luanne Calvert, ofiterul sef de marketing de la Vrigin America, le-a spus celor de la Mashable, ca au folosit un look proaspat. Acesta spune ca nu au vrut ca lumea sa se gandeasca la un site de linie aeriana, ci la un site de comert virtual.

Design-ul site-ului se concentreaza simplu, dorind sa creeze o experienta de rezervari mai intuitiva, de asemenea si viteza, care potrivit Calvert deja functioneaza. Dupa ce si-a cumparat un bilet de pe noul website Virgin America in mai putin de 4 minute, un utilizator a sunat la suportul clientului al liniei aeriene doar pentru a complimenta compania, potrivit lui Calvert.

Virgin America a inceput sa testeze noul website cu membrii din Elevate, programul de recompense ale liniei aeriene si sa selecteze partenerii. Desi Website-ul este usor de folosit, o concentrare intensa pe simplicitate produce confuzii. Zborurile sunt listate dupa rutele curente, iar calatorii nefamiliarizati cu Virgin America ar putea gasi dificil sa verifice daca o destinatie este disponibila. Calvert a spus ca rolloutul lent al site-ului inseamna ca inca se pot face schimbari.

Linia aeriana vrea de asemenea sa furnizeze o experienta consistenta pe dispozitive, producand primul website responsive al unui site de linie aeriana din Statele Unite ale Americii. Tichetul de imbarcare imprimabil de la Virgin America, a fost si el de asemenea refacut pentru a incape perfect pe o foaie de hartie 8.5 x 11 inch.

Calvert a spus ca linia aeriana are mai multe schimbari ce vor urma sa fie implementate. Aceasta as pus ca au mai multe idei pe care se vor asigura ca vor fi executate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.