Turneul Dota 2 o sa aiba loc in Iulie

key-arenaTurneul anual al lui Valve de un milion de dolari pentru jocul Dota 2, The International 2014, va avea loc pe la mijlocul lui Iulie pentru prima data. Sursele spun ca data exacta nu a fost inca anuntata, dar evenimentul se va muta de la fosta casa de la Benaroya Hall pentru un loc mai mare.

Gabe Newell a confirmat astazi ca evenimentul va fi tinut in Seattle’s Key Arena. Aceasta arena are capacitatea de peste 17.000 de jocuri de baschet, 15.000 concerte.

Cu semnatura celor de la Valve ca evenimentul sa fie tinut in Iulie pe coasta de vest a Americii, evenimentul dota 2 al ligii majore de gaming este in pericol. Cresterea si emotiile din jurul activitatilor eSport si Dota 2 din ultimul an au fost exponentiale. In timp ce acestia sunt multumiti sa vada cresterea popularitatii si suportului, sunt ingrijorati ca evenimente vor avea un impact negativ asupra jucatorilor si vor face calatoriile dificile pentru echipe. Intotdeauna au luptat sa furnizeze competitorilor cele mai bune conditii si cea mai buna experienta de joc posibila pentru a se asigura ca se pot intrece in cea mai buna forma.

In orice caz sa tii turneuri atat de aproape pune pe spatele jucatorilor un stres enorm si le afecteaza performanta din cadrul competitie. Desi au anuntat planurile cu luni in urma, inca discuta programul cu echipele pentru a determina cand va fi cel mai bun interval de timp, cel mai putin stresant si cel mai benefic pentru toti implicati in acest turneu.

Dota 2 a ajuns la un alt nivel, predecesorul acestuia avand si el foarte multe competitii in cadrul carora s-au castigat multi bani, insa industria jocurilor a ajuns la un alt nivel competitional, facandu-se mari eforturi pentru a se organiza turnee foarte importante si foarte meticulos realizate pentru cele mai bune echipe de jucatori ale lumii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.