Treci prin jocuri fara sa devii violent

motnmain_1920x1200Mirror’s Edge

Faith este doar o mesagera, nu un ucigas. Ei bine, defapt ea ar putea fi un ucigas daca ar vrea, joaca violent si Faith isi poate folosi abilitatile de parkour si cele de bataie pentru a-i dezarma si omora pe inamici. Poate fi un ucigas in serie, daca esti atat de inclinat sa joci asa cu ea.

Dar nu trebuie sa fie asa. Faith poate trece peste fiecare obstacol scapand de orice situatie fara sa fie ranit vreun suflet. Jocul te si premiaza cu realizarea „Test of Faith”, ce necesita sa nu ucizi pe nimeni.

Dishonored

Joci rolul unui asasin in Dishonored, asta insemnand ca poti sa fii cat de insetat de sange vrei. Poti sa iesi in cale taind cu sabia totul ca un maniac, facand vraji magice, sarind in capul inamicilor. Poti sa fii un maniac, sau poti sa te furisezi pe langa fiecare inamic completand misiunea ca si cum nu ai fi fost deloc acolo.

Nici chiar tintele de asasinare nu trebuie neaparat ucise. Daca iti joci bine cartile, explorezi mediul si ii dezvalui secretele murdare a inamicului, nu trebuie sa moara deloc. In schimb poti sa ii trimiti la inchisoare sau sa-i pui la o pedeapsa mai mare ca moartea.

Mark of the Ninja

Multe dintre jocurile cele mai bune stealth iti permid adesea sa treci prin jocuri fara sa ucizi deloc, si Mark of the Ninja nu e deloc diferit de restu. Desi poti sa iti scoti sabia macelarindu-ti inamicul, ai toate uneltele si abilitatile de care ai nevoie sa treci prin tot jocul fara sa macelaresti pe nimeni cu katana.

Mark of the Ninja este totul despre a fi o fantoma si folosindu-te de mediu in avantajul tau. Arunca-ti kunaiul in lumina sa poti sta in intuneric, deplaseaza-te departe de vederile oamenilor si prin ventilatii pentru a iesi la lumina. Daca ai abilitatile de furisare nu e nevoie sa te murdaresti cu sange pe maini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *