Treci peste stres

Treci peste stres

Treci peste stresLucrurile devin dificile. Euforia si adrenalina te determina sa uiti de visul pe care l-ai avut. Esti acum foarte stresat si simti ca lucrurile nu o sa mai revina la normal.

Incetineste

Goana dupa visele si pasiunile noastre nu este o cursa de viteza, este un maraton. Grabindu-te intr-un maraton ar putea sa-ti ofere distanta buna pe o distanta mai scurta, dar te va coplesi pe o distanta mai mare. Daca simti ca ai grabit lucrurile in ultima vreme, de ce nu incetinesti putin, pentru a lua o pauza?

Sa incetinesti ar putea parea contraintuitiv in societatea moderna si rapida, unde lucrurile devin din ce in ce mai agitate. Cu toate acestea, este bine sa incetinesti putin, decat sa faci fata cu consecintele de a esua.

Gandeste in perspectiva

Apropiat cu incetinerea, este important sa te opresti si sa te uiti asupra progresului pe care l-ai facut pana acum. Acest lucru iti va dezvalui daca munca in care esti implicat, contribuie cu adevarat la realizarea scopurilor, decat sa te faca ocupata.

De exemplu, cand munceam la un proiect de sfarsit de an, am fost foarte stresat din cauza subiectului care mi-a fost atribuit. Asa ca m-am dus la un computer de laborator pentru cateva saptamani si am facut cercetari asupra acestor subiecte. Doar atunci cand un prieten m-a intrebat despre proiect, am descoperit ca eram preocupat prea mult de lucruri usoare si ca trebuia sa ma concentrez pe altceva.

Vorbeste cu oamenii care au mai facut asta inainte

Cand dai gres in goana ta dupa vise, este de multe ori folositor sa auzi povestea cuiva care a fost acolo si a trecut prin ceea ce ai trecut si tu. Aduce o forma de eliberare si reasigurare ca oboseala si epuizarea pe care o infrunti acum, face parte cu adevarat din proces, si daca ei au fost capabili sa treaca mai departe, poti si tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *