Thank You for Playing, documentarul lui Ryan Green

that-dragon-cancer-feat-588x200Thank You For Playing este un documentar despre dezvoltarea lui That Dragon, Cancer, jocul adventure low-poly de la Ryan Green. Jocul spune povestea ce le-a frant inima familiei Green, in timp ce fiul lor mai mic, Joel, se lupta cu cancerul in faza terminala. Joel a murit in Martie, la varsta de numai 5 ani.

Documentarul acopera anul trecut de dezvoltare, cercetand momentele incordate ale familiei, urmarindu-l pe Joel la spital, si acoperind jocul That Dragon, Cancer, la show-uri precum PAX si E3. Thank You For Playing vine cu realizatorii de film veterani David Osit si Malika Zouhali-Worral.

Ryan Green a postat despre documentar pentru prima data pe blogul sau astazi :

„Nu ati crede asa ceva, fiindca familia noastra a fost atat de publica si in actualitatile despre distribuirea jocului, si am particpat in trecut, intr-un documentar bazat pe web, dar sa lasi o echipa de filmare in viata personala, creativa si profesionala a fost foarte infricosator. Noi nu suntem producatorii a acestui film. Acest film este independent de noi. Inainte de acest proiect, nu ii cunosteam pe David si Malika, dar am decis ca era important ca oamenii sa vada partile vietii noastre intre scenele jocului nostru. Viata se intampla in mijloc, la fel se iveste si moartea. David si Malika au fost cu familia noastra cele 3 zile care au dus la teribila moarte al lui Joel. „

Documentarul Thank You For Playing este momentan in productie, la fel cum este si jocul That Dragon, Cancer. Nu am mai auzit pana acum despre un astfel de joc, sau un astfel de documentar, asa ca o sa fie ceva nou inovativ, dar mai mult ca sigur va fi o poveste dramatica, ce ne va emotiona profund, daca e sa ne luam dupa ceea ce ne povesteste Ryan Green. Abia astept sa vad cum se desfasoara acest joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *