ras

Terapia prin ras – un tratament eficient

Te simti stresat majoritatea timpului? Ai probleme cu inima? Ai tensiunea ridicata? Vrei sa iti imbunatatesti sistemul imunitar? Vrei sa te simti mai tanar? Daca raspunsul la oricare din aceste intrebari este afirmativ, in cele ce urmeaza aducem argumente ideii „rasul este cel mai bun medicament”.

Terapia prin rase se bazeaza pe ideea gandirii pozitive, o veche filozofie conform careia daca vrei sa te eliberezi de orice problema mentala si sa te simti sanatos, trebuie doar sa te eliberezi de stres, sa fii fericit si sa zambesti in continuu.

Majoritatea bolilor au legatura cu stresul, tensiunea, presiunea, depresia si altele. Odata ce suntem sub presiune atragem probleme si boli precum: dezechilibre mentale, tensiune arteriala ridicata, probleme cu inima si altele. Rasul relaxeaza muschii si ajuta la eliberarea de stres. Cand radem, mintea nu mai este distrasa, se opreste procesul de gandire, nici un alt gand nu va veni in minte si stresul va ramane la cel mai mic nivel posibil. Cand radem, vasele de sange se dilata si cresc aportul de sange transmis catre organe; de asemenea rasul ajuta la pastrarea sub control a nivelului hormonilor de stres.

Un alt beneficiu al terapiei prin ras este fortificarea sistemului imunitar. Dupa cum am spus si adineauri, terapia se bazeaza pe gandirea pozitiva, fiind dovedit stiintific faptul ca daca o persoana mentine gandurile negative cade prada depresiei, furiei, bolii, ii va slabi sistemul imunitar si sunt necesare mult mai multe medicamente si remedii pentru vindecarea bolii. Pe de alta parte, gandirea pozitiva ajuta ca persoana sa isi fortifice sistemul imunitar si sa se insanatoseasca mai repede. Conform cercetarilor, rasul creste productia de anticorpi a organismului, astfel acestuia ii va fi mai usor sa lupte cu bolile ce il ataca.

Rasul ajuta la lupta contra stresului, anxietatii, insomniei si diverselor forme de dezechilibre ale sanatatii mentale. Poate reduce si dependenta intr-o anume masura, intrucat se elibereaza stresul mental provocat de lipsa substantei. Cei care incearca aceasta terapie prin ras se simt mult mai bine si se odihnesc mult mai bine in comparatie cu perioada dinainte. Chiar oamenii care nu pot face exercitii fizice datorita unui motiv medical au ajuns la concluzia ca aceasta terapie este foarte benefica si aduce rezultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *