Telltale lucreaza la Tales from the Borderlands

maxresdefaultCand Telltale a dezvaluit doua noi jocuri la VGX 2013, ar fi putut fi oameni care au prezis ca dezvoltatorii de jocuri adventure isi vor intoarce atentia catre o franciza Game of Thrones. Dar sunt foarte putini care s-ar fi gandit ca acestia lucreaza la un joc adventure bazat pe jocul celor de la Gearbox Software, seria Borderlands.

Am auzit destul de putine lucruri despre Tales from the Borderlands, de la primul sau teaser trailer si de la anuntul de la VGX, dar Gearbox si Telltale au rectificat acest lucru in conferinta media de la SXSW, dand un interviu care ne-a dezvaluit mai multe despre jocul ce urmeaza sa apara.

Multi s-au intrebat despre ideea ciudata ca Telltale sa lucreze in jurul unei serii care este bazata pe actiune, si in principiu stilul opus, decat ce te poti astepta de la un titlu Telltale. Dar Telltale a explicat ca Tales from the Borderlands se va axa in jurul aceiasi planete, Pandora, precum s-a desfasurat  in Borderlands 1 si Borderlands 2.

Povestea narativa nu se va axa numai pe puternicii Vault Hunteri ai planetei, ci in jurul unor alte 2 caractere mai putin aventuroase si mai mult dubioase.

Cele 2 caractere principale au fost introduse in teaser trailerul original al jocului. Primul personaj fiind Fiona, un artist, iar cel de-al doilea un barbat al companiei hiperion imbunatatit cibernetic, pe nume Rhys.

Tales from the Borderlands se va desfasura in universul canonic Borderlands oarecum, insa caracterele jocurilor isi vor face aparitia, dar nu vor fi subiectul principal al naratiunii. Telltale spune ca vrea sa pastreze sentimentul Borderlands in intermediul jocului, chiar daca isi schimba genul fundamental.

Telltale Games a dezvoltat o serie de jocuri adventure foarte aclamate de public si foarte jucate, sa speram ca vor scoate un joc bun conturat in jurul universului Borderlands cu acelasi tip de comedie pe care-l introducea Claptrap.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *