stailer

Te-a supărat stilistul acela la care mergeai de o viață? Caută altul pe Stailer!

 

stailer

Doar pentru că știi o persoană de ani de zile, doar pentru că mergi într-un loc de mult timp, asta nu înseamnă că nu poți fi dezamăgit. Oamenii nu se cunosc nici după 30 de ani de căsnicie și alții după atâția ani investiți sunt trădați. Așa că fiecare își vede interesul său, mai mult sau mai puțin nobil. Deci de ce crezi că un stilist nu te-ar putea dezamăgi? Poate mergi la salonul acela de ani de zile, însă o singură experiență proastă te poate face să păstrezi distanța și să-ți schimbi părerea fără echivoc. Poate stilistul tău nu era disponibil la salonul respectiv și te-a lăsat pe mâna unui novice, ce a făcut un mare dezastru din părul tău. Ești client sau cobai până la urmă?

La fel cum îți alegi oamenii cu care te înconjori în viață, la fel trebuie să-ți alegi și jobul și locurile pe care le frecventezi. Tu știi ce e mai bine pentru tine și ce-ți aduce pace. Iar când vine vorba de stiliști nu ai nici o obligație să te întorci la salon chiar dacă aveți o „legătură” de 10 ani. Ai liberul arbitru de a căuta oricând altul și îl poți găsi pe cel potrivit cu ajutorul platformei Stailer.

Oricând este loc de mai bine

Viața e despre experimentări, doar așa învățăm, nu? Deci nu te poticni la un stilist care nu îți oferă transformările în urma cărora vocea interioară țipă “WOW!”. Dacă în schimb ieși de la salon cu vocea interioară ce zice cu jumate’ de gură leșinată una din propozițiile “E ok”, “Lasă că o să crească înapoi”, “Se putea și mai rău”, “O să mă obișnuiesc”, e timpul să dai o redirecționare a traseului către Stailer. O mulțime de stiliști profi te așteaptă să îi descoperi, iar dacă locuiești în unul din orașele Iași, Timișoara, Cluj, Oradea sau București, e foarte probabil să nu cunoști nici măcar 5% din saloane.

Accesând platforma stailer.ro și selectând câteva filtre de căutare precum orașul, genul tău, serviciul de hair & beauty dorit, data și ora, vei primi în câteva secunde saloanele care se pliază pe aceste cerințe. Acum nici nu mai trebuie să aștepți după agenda vreunui salon, fiindcă tu mergi la care vrei, când vrei, chiar și azi, nu peste o săptămână. Și fiindcă Stailer este despre transparență, la fiecare salon înscris aici vezi informații precise precum prețurile percepute, poți citi recenziile verificate și reale ale altor utilizatori Stailer, îți poți forma singur o părere despre skillurile personalului din pozele atașate. A și apropo, Stailer este complet gratuit, pentru oricine!

Alege să creezi un cont

Deși nu e obligatoriu ca să-ți faci programări, totuși contul este mai avantajos. Te scutește de a mai introduce de fiecare dată datele și numărul tău de telefon, e mai ușor să accesezi agenda virtuală în care tu gestionezi programările și ai parte și de minunatul reminder, ce îl poți seta pentru fiecare în parte. Vezi in acest articol alte detalii.

Chiar și anularea programărilor este gratuită, cu sau fără cont. Nu mai trebuie să suni niciodată la salon, ci îți rezervi tu locul online la stiliștii favoriți de pe Stailer. Hai pe stailer.ro să-ți faci prima programare astfel și să vezi cât timp economisești!

Pentru alte informații scrie la support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *