Super Farm Land, de 15 ani alaturi de fermieri!

Compania Super Farm Land implineste 15 ani de activitate. Marcheaza astfel o indelunga perioada in care a dezvoltat tot mai mult portofoliul de produse si a imbunatatit experienta pe care o poate oferi fermierilor. Inca de la debut si-a propus sa ofere solutii pentru toti crescatorii de animale, de la cei ce detin efective de porci, pasari, cai, vaci etc.

La ora actuala Super Farm Land, atat in varianta de magazin fizic, cat si online, detine stocuri generoase de produse. Sute de tipuri, peste 10.000 de produse in cele 150 de categorii destinate articolelor de zootehnie, garduri electrice, produse pentru detinatorii de animale de companie, articole pentru ferma, sisteme de aerisire, pentru protectie, printre altele.

In misiunea sa are colaboratori pe masura. Pentru cunoscatori, KERBL este un brand de renume pe aceasta nisa, iar Super Farm Land este cel mai mare importator de produse KERB in Romania. Trebuie spus insa ca produsele sunt in stoc generos si astfel este optimizat si timpul alocat pentru a onora comenzile publicului.

Super Farm Land, o poveste de succes!

Pe principiul degeaba ai multi ani de activitate, daca in tot acest rastimp nu consolidezi un brand puternic si nu ai reputatie, Super Farm Land are o poveste de succes. A inceput modest, ca afacere de familie, cu un numar mic de angajati. Acum, dupa 15 ani de activitate continua, se mandreste cu o echipa mare, profesionisti in domeniu.

In depozitul fizic si virtual totodata detine produse de import, din Germania, Franta, Italia, ce respecta standardele europene, sunt de calitate si nu dezamagesc. Mai mult decat atat, pe masura ce piata a devenit tot mai dinamica si modernul si-a spus cuvantul, acelasi Super Farm Land a investit in gama de produse moderne. Regasim aici inclusiv tehnologii, aparatura moderna, roboti pentru ferma. Misiunea pe termen lung este de a dezvolta si mai mult acest sector, de a pune pret pe tehnologii tot mai moderne. Cel mai avantajat va fi asadar publicul consumator, ce va avea parte de un portofoliu de produse tot mai vast.

Online-ul, la fel de avantajos in oferte

Recent, din cauza pandemiei, am inteles cu totii ca online-ul a ramas de baza pentru diversele achizitii de care am avea nevoie. In plus, ne permite sa alegem ofertele dintre cele mai avantajoase, fara sa mai conteze locatia unde le dorim expediate. Asadar, magazinul Super Farm Land in versiunea sa online este avantajos pentru fermieri. Pentru a nu se resimti diferenta intre ce inseamna prezenta fizica la depozitul lor, un agent parte din echipa Super Farm Land te poate ajuta la cerere: pentru consiliere, detalii tehnice sau asistenta la preluarea comenzilor.

In cadrul paginii online, dar si pe retelele sociale produsele sunt prezentate, iar ofertele mentinute in atentia publicului interesat. Iata aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *