programare la salon cu stailer

Stailer – varianta ideală prin care te poți programa la orice salon din orașul tău

Când vine vorba despre Stailer nu trebuie să explici de ce ai nevoie de o programare la salon, nu trebuie să te rogi de fel și fel de stiliști să îți facă și ție un loc pe scaun în ziua în care ai nevoie, nu este un stres programarea la salon. Stailer doar este puntea care aduce stiliștii mai aproape de clienți. Este acea soluție optimă care ajută oamenii să beneficieze de serviciile din sfera hair and beauty exact atunci când au nevoie.

Mersul la salon trebuie să fie momentul în care te relaxezi, te destresezi și în care ai parte de un boost de energie și stare de bine. Orice schimbare cu privire la look aduce astfel de sentimente pozitive, deci stresul cu privire la programare nu își are locul în această ecuație. Motiv pentru care Stailer este varianta ideală în acest sens, pentru că afișează lista cu saloanele și stiliștii care te pot primi exact atunci când ai nevoie. 

Creează și tu un cont pe Stailer în doar câteva minute

Stailer și-a extins serviciile în mai multe orașe din țară, exact așa cum au promis reprezentanții, dar mai mult decât atât este disponibilă acum și aplicația Stailer. Poți crea și tu un cont în doar câteva minute și te poți bucura mai apoi de toate avantajele care vin la pachet cu acesta. 

Dacă descarci aplicația trebuie să creezi un cont să o poți folosi, dar dacă te conectezi cu contul de Facebook sau Gmail din câteva click-uri se va conecta automat. Va prelua informațiile pentru crearea contului și nu mai trebuie să le completezi în acest fel. 

Partea bună este că poți vedea acum lista de saloane de make-up in Bacau care te pot primi în scurt timp. Vezi toate locurile disponibile și alegi unde vrei să te programezi. Nu trebuie să îți mai faci griji cu privire la make-up sau coafură când ai un eveniment important. Găsești aici toate serviciile din sfera beauty de care ești interesat, stiliștii disponibil în ziua și la ora la care ai nevoie și salonul la care lucrează. Ai la dispoziție toate informațiile necesare pentru a lua decizia optimă pentru tine. 

Nu doar cei din Bacău se bucură de Stailer, ci și alte 12 orașe, printre care și Iași. Alătură-te comunității Stailer și mergi la salon oricând îți dorești sau când ai nevoie. 

Toate informațiile în același loc

Descoperi aici toate informațiile necesare pentru a te decide, printre care și lista de prețuri, timpul de lucru, recenzii și poze ale altor lucrări. Mai mult decât atât, contul stochează toate programările pe care le-ai realizat astfel încât să poți merge din nou la același stilist dacă ai fost mulțumit sau pentru a afla pe ce dată a fost ultima programare la manichiură, spre exemplu. 

Poți să vezi aici mai multe detalii cu privire la platforma sau aplicația Stailer. Totuși cea mai bună probă este cea concretă, deci accesează Stailer și programează-te la salon în orice moment vrei. Cu siguranță va deveni modul tău preferat care te duce pe scaunul stiliștilor. 

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *