stailer

Stailer te ajută să te programezi instant la salon

De multe ori ne plângem că nu avem timp pentru a ne ocupa mai mult de noi. Dacă te regăsești în situația asta, atunci ai nevoie de mai multă organizare.

Stresul din viața de zi cu zi îți dă dureri de cap și uneori poți simți nevoia să îți închizi telefonul și să iei o pauză pentru a te bucura de fiecare clipă a vieții tale. Stailer este aplicația care vine în ajutorul tău și te va scăpa de telefoanele pe care le dai la salon pentru a te programa la coafor. 

O platformă gratuită cu multe beneficii 

Stailer este o platformă gratuită care vine în ajutorul tuturor clienților care doresc să își facă o programare la salon. Tot ce ai de făcut este să îți creezi cont de utilizator după care te vei putea programa la orice serviciu de beauty. 

Beneficiile oferite de platforma Stailer

  • Este o platformă online

Stailer este o platformă online la îndemâna oricui și care poate fi accesată din orice colț al țării. Marea majoritate a persoanelor care au acces la internet pot utiliza această aplicație. Cu siguranță îți va fi utilă în toate procedurile de înfrumusețare de care vrei să ai parte. 

  • Are scopul de a te programa la orice salon

Stailer este o platforma care te va ajuta să te programezi la orice salon de beauty, fără să mai dai un telefon. Te vei  putea programa la salonul dorit în mai puțin de 5 minute.

  • Ai parte de servicii de beauty complexe

Gama de servicii în industria de beauty sunt foarte complexe și vei putea alege între servicii de tuns, vopsit, manichiură și pedichiură, tratamente faciale,  epilat, dar și multe altele.

  • Este o platformă gratuită

Poți accesa oricând platforma Stailer fără să fii condiționat de o taxă. Este o platformă gratuită care se poate accesa non-stop.

  • Te poți programa la orice oră dorești

Dacă nu ai timp să te programezi la salon în timpul zilei cu Stailer nu trebuie să îți mai faci probleme. Te poți programa și seara! Tot ce ai de făcut este să îți descarci aplicația și să îți faci programarea de care ai nevoie.

  • Poți primi remindere

Dacă timpul nu pare să meargă în favoarea ta și uiți de fiecare dată programările pe care le faci, Stailer te poate ajuta. Poți să îți setezi să primeșți remindere cu programările pe care le-ai făcut.

Cu Stailer te programezi instant la salon

Saloanele de beauty sunt o adevărată oază de liniște. Vezi aici cum te poți programa la salonul mult dorit cu mai multă ușurință prin intermediul aplicației Stailer.

Stailer te aduce mai aproape de saloanele de coafură din zona ta, unde vei primi cele mai bune servicii de răsfăț și de frumusețe.  Dacă nu ai timp să suni la salon pentru a face o programare nu mai pierde timpul și instalează-ți aplicația Stailer. Cu siguranță vei prețui mai mult timpul pe care îl ai liber și vei descoperi cât de eficientă este această aplicație.

Date de contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *