Lord of The Rings 2014

Shadow of Mordor este jocul Lord of The Rings la care ati visat dintotdeauna

Lord of The Rings 2014De multe ori ne bazam pe simple comparatii cand incercam sa descriem ceva nou. Acest film este ca celalalt, sau acest joc ce urmeaza sa apara seamana cu unul lansat deja. In cazul jocului Middle-earth : Shadow of Mordor, comparatia a fost facuta in general cu seria Assassin’s Creed, cu elementele de parkour si de lupta a jocului ce vin, fiind descrise ca o varianta de fantezie a francizei realizata de Ubisoft. Si de la asta s-au asteptat si cei de la Gamespot in timpul hands-on-ului cu acest joc. O lume open-world de traversat cu abilitatile de escaladat, sistem de lupta simplu, in acelasi timp nuantat, cu o serie de inamici fara nume, de multe ori pe care ii poti uita, si o poveste profunda in universul expansiv al lui J.R.R Tolkien.

Cand intri in joc te astepti sa fi Altair intr-un mod Aragon, si initial, Shadow of Mordor este intradevar asemanator cu jocul Assassin’s Creed, cu personajul principal, Talion, uitandu-se si miscandu-se ca si cum ar putea fi fost un membru pierdut al unui ordin de asasini. Dar aceasta senzatie familiara, dispare rapid in timp ce te deplasezi prin zonele de campie a Marii lui Nurnen, una din zonele din Mordor pe care le vei descoperi cu adevarat. Lumea deschisa a fost ostila, cu patrule de orci, tabere si cetati, toate fiind o amenintare semnificativa.

Shadow of Mordor, este propria sa bestie. In joc, ce se petrece intre evenimentele din The Hobbit si The Lord of the Rings, joci rolul lui Talion, un ranger care a fost trezit din morti de o putere misterioasa pentru a distruge armatele in crestere ale lui Sauron. De asemenea, Talon, are niste abilitati la dispozitie care il face sa semene cu un Wraith, una dintre care este puterea de a domina minti ale creaturilor fara prea mult creier.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.