stailer.ro

Schimbare totala de look si o atitudine pozitiva la un click distanta, numai cu ajutorul lui Stailer

Cu totii ne dorim un aspect placut, cu o alura ca scoasa din cutie, in fiecare zi daca s-ar putea. Mai usor decat atat ar fi ca stilistii si specialistii in hair&beauty sa fie chiar in casa noastra si sa beneficem de servicii, oricand.

Stailer indeplineste dorinte, dar si programari la salon. Orice serviciu din categoria beauty se afla astazi chiar in propria ta casa, mai exact in telefonul propriu. Aceasta platforma a adunat toate saloanele din Iasi, Timisoara, Cluj si Oradea intr-un singur loc, iar tu poti beneficia de serviciile lor. Iata cum.

Usor de utilizat, usor de programat

Toate serviciile adunate in acelasi loc poate fi considerat un lux, deoarece economiseste timp si scapa de grija apelurilor nenumarate la saloane, unde e posibil sa primesti refuzuri. Chiar daca nu pare o mare bataie de cap, acest aspect de a beneficia de acest gen de servicii insemna deseori recomandari de le prieteni, golirea agendei sau chiar invoire de la munca.

Cu Stailer programarile se pot face la orice salon din oras pe care il consideri cel mai potrivit pentru tine, la orice ora si zi consideri ca poti ajunge. Selectezi optiunile si in lista apar doar disponibilitatile, fara posibilitatea de refuz.

Platforma se poate utiliza si fara crearea unui cont, dar dupa o utilizare sunt convinsa ca vei dori sa ai un cont in care sa poti vizualiza toate programarile si datele la care ai fost. Acest aspect permite si stabilirea unui reminder prin care se poate evita ratarea programarii.

In caz de intervine orice problema, anularea in timp util se poate realiza foarte usor, prin mesaj, care il anunta pe stilist in vederea restabilirii programului, evitand astfel discutiile incomode la telefon.

Toate serviciile disponibile in acelasi loc

Platforma Stailer permite programarea pentru orice tip de servicii care se pot realiza la un salon, in functie de nivelul de dezvoltare al fiecaruia.

Astfel, in cazul unei tunsori noi, manichiuri reconditionate, masaj sau epilare si orice alte servicii, pot fi programate in aceeasi zi la un salon prin intermediul platformei. In cazul in care locuiest in Iasi poti beneficia de serviciile oferite de saloane prin intermediul Stailer.

Indiferent de gen, aspectul este o parte importanta si toata lumea apreciaza o persoana ingrijita. Grija epilarii este, in general, un calvar pentru femei, deoarece realizata acasa este deseori dureroasa si incomoda. Din cauza acestor aspecte poti apela la varianta de epilare definitiva Iasi oferita de majoritatea saloanelor, care fac viata mai usoara si de cele mai mult ori este cu mult mai putin dureroasa.

Noile tehnologii si tehnici permit simplificarea anumitor procedee pe termen indelungat, care face ca vizitele la salon sa nu fie atat de costisitoare, datorita faptului ca nu sunt atat de dese. In cazul barbatilor, pentru a profita de servicii de calitate ale persoanelor specializate in acest sens, puteti apela la serviciile epilare barbati Iasi pentru un aspect mai ingrijit si  placut, realizat intr-un mod profi.

Orice schimbare sau imbunatatire cu privire la propria persoana ar trebui realizata intr-un salon, de o persoana care cunoaste tehnicile si procedeele pentru a nu exista regrete la final, iar Stailer face ca identificarea si programarea la acestea sa fie mult mai usoara.

Pentru a contacta reprezentantii Stailer in legatura cu orice nelamurire sau ajutor ii puteti gasi la adresa de e-mail support@stailer.ro.

Un răspuns la „Schimbare totala de look si o atitudine pozitiva la un click distanta, numai cu ajutorul lui Stailer”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *