rural vs urban

Rural vs Urban

Odata cu inaintarea in varsta ajungem sa constientizam unele lucruri care ne fac sa ne dam seama unde ne este locul, astfel cei mai multi dintre noi care ajung pe la varsta de 40-45 ani ajuns sa se gandeasca la un loc de retragere la tara, iar altii, precum tinerii din mediul rural ajung sa se gandeasca la un apartament in oras. Dar de fapt, care sunt lucurile care ne fac sa ne gandim la mediul de viata pentru care dorim sa optam?

Rural sau urban?

Cei mai multi oraseni cand se gandesc la o casa la tara se gandesc la aer curat, la lipsa zgomotului produs de masini, la lipsa poluarii, la alimetele pe care le pot produce in gospodarie, la liniste si relaxare. Altii se gandesc ca o casa la tara necesita mai putine cheltuieli, mai ales atunci cand au un salariu sau o pensie la limita decentei. Cei mai multi aleg sa isi vanda apartamentele de la oras pentru o casuta la tara, reusind sa obtina si un castig care sa le asigure traiul pentru cativa ani.

Cei mai multi tineri viseaza la un apartament la oras, in care sa aiba conditiile propice unui nivel bun de trai, sa aiba un servici decent, sa aiba confortul necesar unei vieti mai bune, in care nu le lipsesc lucrurile materiale, in care pot prospera si pot avansa. Dar pentru acest lucru trebuie sa isi depaseasca conditia, sa obtina un loc de munca decent, in care salariul sa le asigure mai mult decat supravietuirea de azi pe maine, pentru a-si transforma visul in realitate. Un alt element regasit in randul tinerilor este munca in agricultura in tari straine, care sa le asigure conditia achizitionarii unui apartament in oras, care sa ii scape de grijile si de munca de la tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.