masaj de cuplu

Recompenseaza-ti partenerul cu o seara romantica

Relatia de cuplu trebuie sa fie una dintre cele mai placute relatii pe care le ai, deoarece in partenerul de cuplu gasesti o persoana cu totul si cu totul potrivita caracterului tau, incat increderea, respectul si sinceritatea trebuie sa fie caracteristicile care intretin vie relatia. Daca se mai adauga un pic de romantism si de pasiune, atunci reteta este perfect.

Cu siguranta ati avut momente fericite si triste, care de cele mai multe ori v-au apropiat si v-au facut sa intelegeti misterele lumii in doi. Poate ca ar fi cazul sa il recompensezi pentru implicarea, devotamentul si caracterul special pe care il acorda relatiei voastre incat trebuie sa ii faci cel mai placut cadou, care il va surprinde in cel mai placut mod. Incearca un masaj senzual, pe care nu il va refuza niciodata.

Pentru aceasta ai nevoie de o locatie mai intima, unde sa iti poti arata noua lenjerie intima, care trebuie sa fie una cat mai apetisanta si mai atragatoare pentru un plus de ispita. Nu uita nici de acele lumanari sau betisoare parfumate, de acea lenjerie de pat sau perdelele incaperii, incat sa creezi o lumina cu reflexe romatice, precum cerul la apusul soarelui.

Incepe masajul senzual prin a incalzi uleiul de corp, apoi aplica acest ulei in zona tamplelor prin miscari circulare, cu care vei continua in partea abdominala, incat sa il ajuti sa se relaxeze si sa scape de tensiunea acumulata dupa o zi lunga. Nu evita zona genunchilor, pentru ca este indicat sa ii conferi acesteia un masaj mai apasat, pentru a nu supune picioarele crampelor sau carceilor. Nu uita nici de talpa piciorului, incat acolo se afla centrii nervosi si prin stimularea acestora vei crea cele mai placute atingeri. Nu uita de spate, care si el necesita ingrijire, pentru ca sustine intregul echilibru al corpului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.