Realizari in viata

Realizeaza ceva mare in viata

Realizari in viataDaca te uiti la cei mai mari realizatori, de multe ori s-au transformat intr-un bulgar de zapada intr-o forta de impuls extraordinar. Un om ce vrea sa ajunga scriitor, ar putea sa inceapa publicandu-si propriul lor blog. Lent, munca lor modesta le castiga laude, o audienta in crestere, si o munca part time in scris. Eventual, vor avea 10 articole de scris in fiecare saptamana si un roman in productie.

Un angajament poate creste intr-o forta insasi. Ca si toata lumea, vointa omului ce vrea sa devina scriitor scade de la un timp la altul. Dar nu au nevoie de vointa sa continue, la un anumit punct au nevoie de vointa sa se opreasca. Au creat ceva ce pastreaza fortele mai departe, chiar si in zilele in care detesta vederea procesorului cuvantului lor.

Asa ca suntem majoritatea dintre noi si alegerile noastre in ce privesc profesiile. Persoana ce accepta un job, indiferent daca il vrea sau nu, va ajunge mai bun cu siguranta la acel lucru. Persoana ce face un obicei din a merge la sala in fiecare zi, de multe ori se simte bolnav daca il abandoneaza. Angajamentul devine un obicei. Succesul naste succes.

Trebuie sa te asiguri ca unde petreci majoritatea orelor tale este unde vrei sa cresti mai mult. Si cand faci totul poti construi acel bulgar de zapada.

Nu toata lumea isi doreste sa realizeze lucruri mari cu vietile lor, si asta este bine. Succesul vine cu un pret, si nu este unul pe care toata lumea ar vrea sa-l plateasca.

Dar pentru majoritatea dintre noi, este greu sa-ti imaginezi sa nu faci acest lucru. Idea sa ne fi trait vietile, stiim ceea ce am fi putut face, dar nu au facut-o, este mult mai infricosator decat idea de a face un sacrificiu considerat.

Indiferent de ceea ce vrei, alegerea este a ta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.