Internet Sigur

Protejeaza-ti copiii de internet

Internet SigurNu este nici un secret ca avem niste copii care isi petrec foarte mul timp pe internet. Profilurile pe retelele sociale, e-mail si textele sunt la fel de mult parte din viata lor de zi cu zi, cum erau bicicletele si casele din copac pentru cei din generatia anterioara. Acest lucru inseamna ca parintii sunt in prima linie, in 2014, cand vine vorba de monitorizarea ceea ce fac copii lor online.

In timp ce mai mult de 50 la % din adolescentii din Statele Unite ale Americii viziteaza un site de retele sociale in fiecare zi, si 75 la % din ei detin un smartphone, chiar si copii mai mici sunt online. 30 la % din parintii ce au facut parte la un sondaj, au spus ca le permit copiilor ce au intre 10 si 12 ani pentru a folosi Facebook. Si chiar copiilor si mai tineri, 80 la % din cei ce intra online folosesc internetul cel putin o data pe saptamana.

Protejarea copiilor tai online

Partile care stau la baza invatarii copiilor obiceiurilor bune si abilitati pentru siguranta internetului nu sunt ceva nou, daca stam sa ne gandim la acest lucru. Parintii si-au controlat copii prin intermediul activitatilor predispuse la risc de foarte mult timp.

Invata site-urile pe care copii tai le viziteaza si aplicatiile pe care le folosesc. Invata ca si jocurile create pentru copii pot avea un aspect de retea sociala, cum ar fi permiterea de a schimba animale intre ei.

Munceste cu copiitai pentru a creea parole puternice. Accentueaza importanta folosirii parolelor unice pentru fiecare site. Si ofera celor mici, cateva orientari, cum ar fi realizarea unor parole care sunt intre 6 si 8 litere, cu combinatii de litere mari si mici, numere si simboluri.

Fii in rand cu tehnologia pentru a pastra navigarea sigura. Biometricele ar putea juca un rol important in cum oamenii, chiar si cei tineri, folosesc platformele de retele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *