pictura pe numere pictorul fericit

Proiectul tău DIY de iarna această îl găsești la Pictorul Fericit. Picturile pe numere te așteaptă

Ce ar fi viața dacă nu ne oprim uneori să luăm câte o pauză și să ne bucurăm de tot ceea ce am realizat? Nu merită să alergăm mereu la muncă și să rezolvăm problemele, dacă nu știm să ne bucurăm de viață. Motiv pentru care trebuie să găsești fel și fel de activități pe care le poți avea alături de familie. Iată că magazinul online Pictorul Fericit te ajută în acest sens.

Mai mult decât atât, poți deveni chiar tu Pictorul Fericit dacă alegi să pictezi un tablou pe numere în timpul tău liber. Implică-i și pe ceilalți membrii ai familiei în acest proces. Veți avea parte cu siguranță de niște momente frumoase și memorabile, de care veți povesti peste ani și ani.

Un proiect DIY poate apropia oamenii mai mult decât crezi

Poate că v-ați plictisit de Netflix, de a vă uita la filme și seriale în fiecare seară. Navigatul pe internet pe smartphone-uri este o activitate pe care o faceți în orice minut liber din zi, deci poate vreți să schimbați puțin rutina. Iată că un proiect de tip DIY precum pictatul pe numere este nu numai o activitate inedită, ci și un mod perfect prin care puteți sta împreună. 

Timpul de calitate este cel în care stai pur și simplu cu familia. Fără griji, fără probleme, doar bucurie și comunicare. Și mai ales acum că este iarna și este frig afară, ce mod mai bun de a petrece serile friguroase există? Veți lucra cu toții la un tablou cu care vă veți mândri mai apoi. Poate dăinui pe peretele casei voastre, admirat mai apoi de fiecare musafir pe care îl aveți.

Despre această activitate de tip DIY și avantajele unor astfel de proiecte poți afla din acest articol pe Capital.ro.

Peisaje de iarnă, perfecte pentru decorul casei de Crăciun

În gama de picturi pe numere regăsite la Pictorul Fericit poți identifica și acele picturi cu tematică de Crăciun. Pot fi un cadou perfect de la Moș Crăciun. Dacă nu, poți comanda un astfel de tablou pe care să îl pictezi până în ajun și să decorezi casa cu ajutorul lui.

Cum ar fi să ai pe perete o imagine pictată chiar de tine cu trei oameni de zăpadă care se află în mijlocul unor brazi înalți, iar totul în jur este nins? Dacă nu, poate preferi o căsuță din povești din pădure, unde focul arde în sobă, exact cum erau casele bunicilor. O imagine care poate trezi atât de multe amintiri frumoase. 

Ai libertatea să alegi exact ceea ce îți place! Pictează cu iscusință fiecare spațiu numerotat și cu siguranță vei fi încântat de rezultat!

Descoperă și accesoriile pentru pictură

Dacă ești pasionat cu adevărat de pictură și vrei să creezi chiar tu niște opere de artă alege tot ce ai nevoie din categoriile cu accesorii pentru pictură. Găsești de la pânză de diverse mărimi până la culori acrilice, de ulei, pensule, vernis sau orice altceva ai nevoie.

Pictorul Fericit este un magazin de pictură pe care te poți baza oricând vrei să ai parte de o astfel de activitate relaxantă. 

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava

contact@pictorulfericit.ro 

0754 459 540

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *