produse columbofile

Problemele imunitare ale porumbeilor – cum pot fi tinute la distanta

Precum oamenii, porumbeii au nevoie de o atentie sporita atunci cand vine vorba de sanatate. Cu toate ca sunt inzestrati cu un sistem imunitar puternic, usor controlabil, se intampla adesea ca si aceste fiinte sa se confrunte cu tot felul de probleme.

Cum ai grija de sistemul lor imunitar, cum tii toate problemele la distanta? Iti voi vorbi despre aceste lucruri in cele ce urmeaza. Inainte de toate, trebuie sa stii ca porumbeii isi pot procura vitaminele si mineralele de care organismul lor are nevoie din natura. Insa, nu la fel de repede ca atunci cand tu le pui toate cele necesare la dispozitie.

Produsele naturale – o incantare pentru papilele gustative ale porumbeilor

Mai tarziu mi-am propus sa vorbim putin si despre antibiotice, insa pana atunci sa ne oprim la suplimentele alimentare naturale. Acum, cu pandemia cu care ne confruntam, este mai bine sa nu risti – alege sa achizitionezi produse pentru porumbei din mediul online. Recomandarea mea pentru tine in acest sens este magazinul produsecolumbofile.ro.

In cadrul sau regasesti o multime de produse naturale pentru porumbei, produse ce le pot spori sanatatea, dar si productivitatea. De exemplu, ceaiul natural, pe care il gasesti in cadrul magazinului online anterior mentionat, iti poate mentine porumbeii in forma pentru concursuri.

Ceaiul verde poate fi administrat atat inainte de sezonul sportiv, cat si in timpul sau, dar cel mai important este sa il pui la dispozitia porumbeilor in sezonul naparlirii. In ceea ce priveste sezonul sportiv, rolul sau in organismul porumbeilor este cel de a reimprospata penajul – porumbeii vor arata mult mai ingrijiti, vor fi mai usori, fiind un semn al unei circulatii sanguine optime.

Atunci cand vine vorba de naparlire, ceaiul verde ii mentine pe porumbei in forma pe toata perioada procesului. Informatii despre modul de administrare al ceaiului, dar si doza zilnica recomandata regasesti in cadrul site-ului oficial.

Antibioticele – pentru o imunitate puternica

Spiramicina pentru porumbei este un medicament ideal pentru tratarea infectiilor bronsice in principal. Aceasta protejeaza si repara membranele mucoase ale pasajului nazal, ale faringelui, dar in principal ofera o protectie sporita tesutului pulmonar.

Pentru ca afectul ei sa fie cel dorit, introdu toti porumbeii in carantina, indiferent ca sunt sau nu cu totii bolnavi. Tratazeaza cu spiramicina toti porumbeii tai, iar dupa tratament ofera-le multivitamine pentru a le reconstrui sistemul imunitar. Mai multe detalii in acest sens regasesti in cadrul magazinului.

Te invit acum sa accesezi produsecolumbofile.ro pentru a vizualiza toate produsele ce iti sunt puse la dispozitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *