Presiunea te face slab

IT-leaders

Ai putea fi un barbat grozav si sa ai intentii bune, dar pana nu devii barbatul care crezi ca poti fi si ar trebui sa fie, oamenii nu se vor grabi sa-ti arate respect.

Acesta este un subiect despre care stiu multe, fiindca este ceva prin care am trecut. Am ajuns din a fi un barbat care intotdeauna era transparent cand venea vorba de promovari la munca, intotdeauna era respins de femei si ignorat de prieteni, intr-un barbat care isi conduce propria afacere de succes de noua ani, chiar si luat in seama de femei. De-a lungul acestui drum am invatat mai multe despre ce inseamna sa fii respectat ca barbat.

Nu ceda sub presiune

Unul din lucrurile pe care le-am invatat ca lider al lumii corporatiste, este ca sunt intotdeauna situatii in care lucrurile devin mai greu de obtinut si te coplesesc. In acele momente, majoritatea oamenilor devin emotivi, se simt stresati, se ingrijoreaza, se panicheaza, se cearta si in general cedeaza presiunii.

Cu toate acestea, liderii adevarati si cei care sunt cei mai respectati sunt acei care nu conteaza cat haos este in jurul lor, ei pot sa zica ferm „Bine, aceasta este situatia si putem face acest lucru s-o rezolvam”.

Acestia raman puternici, au mintea limpede si nu cedeaza sub presiune. Ei vad o situatie asa cum este si muncesc la metode sa o imbunatateasca, sa o corecteze sau sa o rezolve. Oamenii respecta in mod obsinuit, admira si se uita dupa oamenii care pot ramane puternici sub presiune. Asa ca, cel mai bine este sa eviti sa cedezi sub presiune pentru a fi respectat ca barbat.

De aceea, tot ceea ce trebuie sa faci este sa te tii tare, sa nu cedezi presiunii si sa incerci sa rezolvi orice situatie de cate ori esti intr-un impas, fie la munca, fie in viata personala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.