Precomanda UFC si-l primesti pe Bruce Lee

jpgDaca precomanzi noul joc UFC al celor de la EA Games pentru Playstation 4 si Xbox One, il veti primi pe Bruce Lee ca si personaj jucabil.

Brian Hayes, directorul creativ al jocului, spune ca nu poate sa conceapa de ce ar intreba cineva de ce l-ar pune pe Bruce Lee in acest joc. Aveti organizatia principala cu cea mai rapida crestere din lume, UFC si alaturi de acesta cel mai iconic practicant de arte martiale din istoria lumii, pe Bruce Lee. Bruce Lee este un practicant de arte martiale, recunoscut pentru filozofiile sale care au fost baza pentru artele martiale mixte moderne.

Hayes spune ca nu poate sa conceapa un univers in care aducerea acestor doua lucruri la un loc nu ar avea sens, acesta este sigur ca o sa fie nenumarati fani care ar fi bucurosi sa joace cu o astfel de legenda in Octagon-ul UFC-ului, iar Hayes este unul din ei.

Electronic Arts a muncit cu Bruce Lee Enterprises, ce a furnizat echipei de producatori cu referinte digitale avand in prim plan cariera de actorie al lui Lee. Acest lucru includea imagini din spatele scenelor care a ajutat echipa sa identifice era specifica pe care vroiau s-o captureze, de asemenea si detaliile din fata si corpul sau.

Directorul de arta, Ian Lloyd a spus ca cel mai mare bonus a fost ca Bruce Lee Enterprises le-a trimis un „life-cast”, oferindu-le o referinta cu adevarat tridimensionala care s-a dovedit a fi noul lucru mare in a-l scana pe Bruce Lee. Pentru a-l vedea pe Bruce Lee intrand in Octagon sa lupte pentru UFC pentru prima data, este o experienta cu adevarat senzationala si fictiva. Nu putem sa negam influenta pe care acest mare om a avut asupra dezvoltarii artelor mixe martiale si nu in ultimul rand fata de UFC.

Jocul va fi lansat pe 17 Iunie, pentru Xbox One si Playstation 4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *