Playstation 4 o consola de noua generatie

ps4-hrdware-large18

V-ati saturat de jocurile pe PC, si ati dorit o cu totul noua experienta in industria jocurilor? Ei bine, pe 29 Noiembrie s-a lansat in Europa, prea mult asteptatul Playstation 4, o consola next-gen cu care va veti putea juca ultimele genuri de jocuri.

System-ul Playstation 4 a fost construit de la 0 pentru a asigura creatorii de jocuri sa-si de-a frau liber imaginatiei pentru a creea cele mai bune jocuri si sa ofere jucatorilor cele mai bune experiente si solicitante posibile.

Cu un procesor ultra rapid si o memorie de 8 gb de memorie unificata, Playstation 4 este casa pentru jocurile cu o bogata, avansata si minunata grafica, ce ofera experiente de nemaivazut.

Sistemul PS4 are abilitatea de a invata despre preferintele tale. Va invata ce iti place si ce nu iti place, lasandu-te sa descoperi continut preincarcat si gata de jucat pe consola in genurile preferate de jocuri sau dupa creatorii de jocuri favoriti. Jucatorii pot vedea informatiile legate de jocuri distribuite de prieteni, pot vedea cum se joaca prietenii acestora, sa obtina informatii despre continut recomandat, incluzand jocuri, emisiuni TV si filme.

Creste timpul de joaca cu abilitatea de a juca jocuri in timp ce se descarca de pe internet. Cand un jucator cumpara un joc care ii deblocheaza aceasta abilitate, system-ul descarca o portiune din joc, astfel incat jocul sa poata porni, in timp ce restul jocului este descarcat in fundal.

Controller-ul este unul Dualshock 4, fiind wireless fiind foarte familiar fata de cel de la PS3, in timp ce incorporeaza noi metode de a interactiona cu jocul si cu alti jucatori. Butoanele si Stick-urile dual analog au fost imbunatatite oferind o senzatie mai mare de control, in timp ce toch pad-ul capacitiv iti deschide nenumarate metode de a relationa cu jocul si de a-l controla.

La PS4 aveti posibilitatea de a va mai cumpara un controller daca nu aveti deja doua pentru a va juca alaturi de un prieten, puteti pune casti si puteti sa va luati o camera speciala pentru aceasta consola.

Consola suporta rezolutii de 480p, 720p, 1080i si 1080p prin intermediul unui cablu HDMI, si de asemeni puteti atasa la el un sistem audio 5.1 pentru o calitate audio deosebita.

Creatorii de jocuri au inceput inca din timp sa gandeasca jocurile pentru PS4, pentru a oferi jucatorilor experiente nemaintalnite cu alte console.

Puteti juca jocuri precum Infamous, Assassin’s Creed IV, Battlefield IV, Killzone si multe alte jocuri de top.

Consola este una din cele mai bune facute vreodata de cei de la Sony si ofera experiente nemaintalnite fiind foarte apreciate de purtatorii acesteia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *