Motocicleta Solara

Motocicleta incarcata cu raze solare

Motocicleta SolaraDupa ce au avut succes cu Shadow eBike, compania Daymak inc., ce are sediul in Canada, tocmai si-a dezvaluit noul lor poriect, The Beast. O motocicleta electrica off-road legala pe strada ce este alimentata de lumina solara. Dupa doi ani de productie, acum au apelat la Kickstarter, pentru a ajuta „Bestia” sa iasa pe piata.

Profilul jos interesant si design-ul robust are o furca de suspensie inversata in fata, conectandu-se la un aliaj de 10 inch ce metine unul din cele doua roti groase de 8 inch de offroad. De asemenea gazduieste un far LED de 4500 de lumen. Motocicleta cantareste doar 55 de kilograme, stand la o inaltime de 1.1 metri si fiind luga de 1.92 metri. „Bestia” are o viteza maxima de doar 32 km/h multumita motorului sau modest de 500 de W. Viteza lenta inseamna de asemenea ca motocicleta intra cerintele legale pentru folosire pe strada si nu are nevoie de un permis.

Incarcarea solara integrata inseamna ca motocicleta se incarca in timp ce merge. Desi la bord are o baterie de 60 de volti care poate s-o tina pe drum 40 de kilometri la o singura incarcare, motocicleta se incarca pentru inca 10 kilometri dupa 8 ore de expunere la razele soarelui. Daca nu este o raza solara destula pentru tine, motocicleta vine de asemenea cu un incarcator de perete, bun pentru zilele ploioase.

Pachetul de baterie se scoate si nu este legat la o singura folosire, poate fi folosit de asemenea pentru a-ti incarca dispozitivele USB cu ajutorul unuia din cele 2 porturi incorporate. Versiunea adevarata a Bestiei vine cu o priza de 110V/220V care se spune ca iti permite sa o pui si la un TV, desi nu suntem sigur cum ai mentine un TV pe ea. Daca campania de Kickstarter are succes ei planuiesc sa faca o aplicatie care ruleaza atat pe Android cat si pe iOS.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *