Motive pentru care iti cumperi un gadget

gadgets_main_article_1_1383563409_540x540Tehnologia este intr-o continua expansiune si dezvoltare, iar elementele moderne sunt in numar din ce in ce mai mare, motiv pentru care vedem echipamente tehnologice la tot pasul, incat nu este persoana care sa nu detina un simbol al tehnologiei avansate. Le vedem la tot pasul, telefoane, tablete, ceasuri, laptopuri, televizoare, camere foto dar si alte echipamente din aceasta categorie. Toate acestea sunt cunoscute sub denumirea de gadgeturi si se regasesc in oricare magazin de specialitate sau pe internet, motiv pentru care oamenii le achizitioneaza in numar din ce in ce mai mare. Datorita multiplelor firme care le produc, pretul acestora se dimunueaza de la an la an, incat orice persoana si le poate cumpara la cele mai accesibile preturi.

Dar totusi de ce avem nevoie de aceste gadget-uri in viata noastra?Indiferent ca alegem un cadou pentru cineva drag sau pentru noi, avem nevoie de indrumare in alegerea acelui gadget care sa corespunda diferitelor nevoi sociale.

Principalele motive pentru care cumparam produse tehnologice moderne sunt:

-amuzament, pentru ca trebuie sa recunoastem ca majoritatea dintre ele ne aduc un zambet pe fata atunci cand il achizitionam, iar impactul cand deschidem cutia produsului ne incanta cel mai mult.

-invatare, deoarece se pare ca noile gadget-uri par sa implice procese de invatare si descoperire prin legatura pe care o creeaza intre functiile si operatiile lor. A vedea un nou dispozitiv in mainile noastre implica scopul primar, acela de a fi capabili sa invatam cum functioneaza. Calitatea de a seta noi standarde cand vine vorba de viitorul dispozitiv care va aparea pe piata este scopul secund al acestora in materie de pricepere.

-pentru a fi in pas cu moda. De cele mai multe ori cumparam un produs modern doar din considerentul ca vecinul sau prietenul nostru are un dispozitiv de ultima generatie si nu ne permitem sa coboram standardul de viata si sa fim mai prejos ca el. Cu siguranta fiecare dintre noi avem un prieten innebunit dupa tehnologie si care este la curent cu tot ce se intampla pe piata dispozitivelor tehnologice moderne si au cate un produs chiar inainte ca aceasta sa apara pe piata.

-pentru povestile pe care le ascund aceste dispozitive. Oamenii intotdeauna cauta o poveste interesanta in fiecare lucru pe care il cumpara, facand referire la locul de unde a venit, cat a costat, cu ce se aseamana, cine mai are si cine l-a mai folosit pana sa il procuram. Acestea sunt putinele lucruri despre care oamenii adora sa vorbeasca cand vine vorba de achizitionarea unui gadget nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.