Tableta Surface Pro 3

Microsoft anunta Surface Pro 3

Tableta Surface Pro 3Astazi in timpul unui eveniment special din New York City, Microsoft a anuntat oficial Surface Pro 3, tableta care poate sa iti inlocuiasca laptopul. Este ultima reveizia a liniei Microsoft Surface, urmand Surface si Surface 2. Microsoft spune ca Surface Pro 3 va elimina conflictul pe care unii consumatori il simt cand decid daca vor sa-si cumpere un laptop sau o tableta.

Conducatorul Microsoft Surface, Panos Panay, spune ca Surface Pro 3, la 9.1 mm, comparat cu cei 10.6 mm al lui Surface Pro 2, este cel mai subtire produs intel Core realizat vreodata. Cantareste 800 de grame, ce este mai usoara decat un Macbook Aire, desi produsul celor de la Apple are incorporata o tastatura desigur. Surface Pro 3 are un ecran de 12 inch si va functiona cu un stylus. De asemenea exista suport pentru USB 3.0 si Microsoft va oferi noi huse „Type”, ce vor fi disponibile in mai multe variante.

Rezolutia ecranului pentru Surface Pro 3 este de 2.160 x 1.440. Surface Pro 3 caracterizeaza un procesor Intel Core i7. Tableta este si foarte rezistenta, in timp ce Panay a dat drumul dispozitivului pe podea in timpul prezentarii si nu s-a intamplat nimic cu aceasta. Microsoft va oferi un nou kickstand ce poate sa urce pana la 150 de grade si sa se opreasca oriunde in acest spectru. Tableta surface Pro 3 are un trackpad refacut ce este mai mare si capabil sa raspunda mai bine la controalelor din 2 degete, dupa spusele lui Panay.

Tableta Surface Pro 3, incepe la 800 de dolari pentru versiunea cu procesorul Intel Core i3. Versiunile cu procesoarele Core i5 si Core i7 vor fi de asemenea disponbile, insa preturile pentru aceste versiunile nu au fost inca dezvaluite. Preturile nu au fost anuntate nici pentru accesoriile tabletei Surface Pro 3, noile huse Type si stylus-urile.

Se pare ca, cei de la Microsoft fac progrese mari in ce priveste tabletele, asa ca asteptam sa vedem cum se va descurca aceasta tableta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *