masaj erotic

Masajul erotic – intre relaxare si placere

Fiecare dintre noi cauta fel si fel de metode prin care sa se relaxeze dupa o zi incarcata. Unii prefera plimbarile prin parc, unii aleg iesirile cu prietenii, altii prefera sa citeasca o carte acasa poate, dar sunt si persoane pentru care relaxarea inseamna o sedinta de masaj erotic.

Barbatii in general opteaza pentru acest tip de relaxare si pentru asta, merg intr-un salon de masaj erotic unde stiu ca vor avea parte de o experienta pe cat de relaxanta, pe atat de incitanta.

Ce fel de barbati apeleaza la masajul erotic? Ei bine, nu putem afirma ca exista un tipar anume, unii o fac din anumite motive. Sunt unii barbati care ajung la un salon din curiozitate. Pur si simplu au prieteni care au incercat deja aceasta experienta si au povestit si altora care doresc acum sa testeze. Mai exista o categorie de barbati ce apeleaza la masajul erotic si acestia sunt cei introvertiti, care nu reusesc sa stabileasca vreo legatura cu o persoana de sex feminin, iar aceasta ar fi singura modalitate prin care ar putea sa o faca. Mai sunt si barbati care nu primesc ceea ce isi doresc acasa si apeleaza la serviciile unei maseuze care sa le indeplineasca fanteziile.

Masaj erotic de 5 stele la salon Artemis

La Artemis Masaj nu doar barbatii pot beneficia de o sesiune de masaj erotic. Exista posibilitatea de a opta pentru o sedinta de cuplu, in cadrul careia doua maseuze se ocupa concomitent de cei doi parteneri. Intr-adevar, sunt putine cupluri care sunt atat de deschise incat sa mearga impreuna la masaj erotic, deoarece unii prefera ca momentele intime sa fie petrecute in doi. Insa masajul erotic in cuplu poate ajuta la descoperirea unor laturi ale celor doi pe care inca nu le-au descoperit singuri. Privind dinafara, se pot observa anumite reactii la unii stimuli pe care ii pot testa ulterior acasa.

In cadrul salonului Artemis Masaj, clientii pot beneficia de diverse pachete de servicii: masaj topless, erotic nud, cu sampanie, cu dus asistat, VIP, masaj cu doua sau trei maseuze sau masaj erotic pentru cupluri. De asemenea, se poate opta pentru o durata de 60 sau 90 de minute a unei sedinte.

Pentru ca masajul sa fie si mai eficient si mai incarcat de erotism, se poate opta pentru folosirea uleiului de argan. Acesta creste nivelul de energie din corp, marind libidoul si prelungind placerea.

Este important de stiut ca masajul erotic nu se face doar in cadrul salonului. Pentru clientii care doresc sa aiba parte de acest tip de experienta intr-o alta locatie, pot face o programare in prealabil, iar maseuza sau maseuzele se deplaseaza la un hotel unde vor avea grija ca totul sa se desfasoare ca si atunci cand se merge la salon.

Toate maseuzele de la Artemis au fost alese pentru frumusetea lor ravasitoare si pentru entuziasmul vis-a-vis de masajul erotic, oferind clientilor servicii de 5 stele. Accesand site-ul, veti gasi acolo o galerie foto din care puteti alege singuri maseuza preferata.

Desi momentan activitatea salonului este suspendata conform reglementarilor privind raspandirea coronavirusului, accesati site-ul oficial si incepeti sa va faceti planuri pentru cand vom iesi din aceasta situatie de criza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.