Magazin de instalatii termice in Suceava

Din dorinta de a oferi clientilor sai solutii in ceea ce priveste instalatiile sanitare, electrice si termice, a aparut Magazinul Instalatiilor. Acesta exista pe piata din Romania inca din anul 1998, ocupand un loc fruntas pe aceasta nisa. Locul in topul furnizorilor si distribuitorilor in acest domeniu si l-a pastrat de-a lungul timpului tocmai datorita calitatii ireprosabile a produselor pe care le comercializeaza.

De asemenea, mentionam aici si un alt avantaj major pe care societatea Mancaro SRL (cea care detine Magazinul Instalatiilor) o are – serviciile de calitate pe care echipa le ofera clientilor sai. Vorbim de proptitudine, seriozitate, consiliere si consultanta in vederea alegerii produselor potrivite pentru nevoile fiecaruia.

Cui se adreseaza Mancaro?

Ei bine, Mancaro este atat pentru persoanele fizice, cat si pentru societatile de executie in cautare de solutii pentru panouri solare, radiatoare, centrale si cazane, produse de pompare a apei, incalzire in pardoseala si altele. De asemenea, in cadrul magazinelor pe care Mancaro ni le pune la dispozitie (atat cele fizice, cat si cel din mediul online) regasim si accesorii pentru gradina, scule si unelte, elemente pentru fixare, feronerie, produse necesare pentru gradinarit, cele dedicate uzului casnic, vopseluri si adezivi.

Cele doua magazine fizice sunt situate in Suceava, fiind destinate tuturor sucevenilor care doresc sa achizitioneze un produs, fara a mai fi nevoie sa astepte livrarea prin curier din magazinul online. Bineinteles, celor ce nu locuiesc in Suceava le ramane varianta online, unde stocurile sunt actualizate in mod constant.

Incalzirea prin pardoseala – un nou trend

Tot mai multi dintre noi preferam sa optam pentru incalzirea realizata prin pardoseala. Aceasta reprezinta o solutie ingenioasa, deosebit de eficienta, destinata atat locuintei (casa ori apartament), cat si spatiului pentru birouri.

Incalzirea prin pardoseala se face rapid si in mod uniform in toata incaperea. Un avantaj impresionant al acesteia este faptul ca instalatia nu este la vedere, ceea ce din punct de vedere estetic reprezinta un mare plus si ne ofera o libertate in alegerea oricarui stil de design dorit.

Magazinul Instalatiilor ne pune la dispozitie toate produsele de care avem nevoie pentru realizarea incalzirii prin pardoseala. Mentionam aici tevile, cutia/caseta distribuitor reglabila, curba conductoare pentru teava, setul de distribuitori tur-retur, grup amestec si pompare, diversi conectori, adaptor trecere etansare, vana amestec, servomotor si altele.

De asemenea, avem posibilitatea de a opta pentru unul din kit-urile complete pentru incalzire in pardoseala pe care Magazinul Instalatiilor ni le pune la dispozitie.

Descoperiti intreaga colectie de produse disponibila personal la unul din magazinele fizice din Suceava sau online, pe site-ul oficial al Magazinului Instalatiilor.

2 răspunsuri la „Magazin de instalatii termice in Suceava”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *