Lego Fusion Fizic

Lego Fusion, atat fizic, cat si pe tableta

Lego Fusion FizicLego foloseste cuvantul „fuziune” corect. Noul set analog-digital Lego Fusion a companiei de jucarii de constructie, sunt cu adevarat o combinatie a construirii Lego din viata reala si joaca pe o aplicatie de pe tableta.

Anuntat miercuri, livrandu-se in August si in Septembrie, cutiile Lego Fusion vin fiecare cu 200 de piese Lego. Acesta te lasa sa construiesti si sa te joci in lumi virtuale dintr-o aplicatie, ce includ un joc tower-defense, numit „Battle Towers” un joc de construire a oraselor, numit „Town Master”, un joc de curse numit „Create and Race” si „Resort Designer”. Ceea ce construiesti in viata reala poate fi capturat si folosit in aplicatiile de pe iOS si Android. Fiecare structura devine apoi parte din joc, si fiecare joc poate fi parte din lumea ta sau comunitatea mai mare Lego, unde ceilalti folosesc seturi Fusion sa consruiasca lumi similare. Turnurile se pot lupta cu turnuri, masinele de curse pot sa se intreaca intre ele si oamenii din oras pot lua metrouri virtuale pentru a vizita orasele altor oameni.

Cheia catre Lego Fusion este fatade. Fiecare set, sunt 4 de toate, iti permit sa construiesti fatade de 16 caramidute latime si 16 caramidute inaltime, in orice forma sau stil. Intr-o incalcare a traditiei Lego, nu sunt instructiuni de construire, si sunt doar doua reguli, toate fatadele trebuie construit pe o platforma Fusion Capture Plate, iar fiecare fatada trebuie sa aiba o usa.

Dupa ce iti construiesti fatada, folosesti aplicatia de joc gratuita Lego pentru a o captura. Acest lucru este realizat lansand jocul, tintind camera tabletei la fatada si platforma Fusion Capture pe care este construita. Pe ecran, vei vedea o marchiza verde in jurul zidului Lego, cateva secunde mai tarziu, este capturat si recreat, caramiduta cu caramiduta pe ecran. In joc, un barbat Lego apare carandu-va fatada si in cazul lui „Town Master”, acesta o muta indiferent unde alegi tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.