Infamous Second Son realizat in detaliu

1384778562_infamous-second-son-4Vom fi in sfarsit capabili sa-l vedem pe Troy Baker in joc

Unul dintre efectele secundare in a face design exclusiv pentru consolele de next gen este abilitatea de a te concentra pe detaliile  fine, unul dintre aceste detalii fiind cartografierea faciala realista. In timp ce alte jocuri folosesc motion-capture sa animeze caracterele din lumea lor, Infamous face cativa pasi inspre imbunatatiri in acest domeniu. Toti pietonii pe care ii intalnesti in versiunea lui Seattle din Infamous, poarta fetele unor rezidenti actuali ai lui Seattle, o abordare  mica, dar destul de interesanta.

Mai evident este folosirea actorilor, cantaretilor si asemanarea cu aratoasa persoana a lui Troy Baker,pentru eroul lui Infamous Second Son, Delsin Rowe. In timp ce actoria sa a fost caracteristica in jocuri precum The Last of Us si Bioshoc Infinite, asta e prima data cand il vom vedea cum arata proeminent in joc, avand animatii realistice si tot ceea ce trebuie.

Cu Troy Baker fiind vocea actorului principal, jocul sigur va fi punctat de jucatorii care il analizeaza. Sa pui atat efort in dezvoltarea unui joc e lucru mare, fiind foarte greu in zilele noastre sa ai timp sa dezvolti un joc respectand termenul limita in care trebuie sa se lanseze si indeplinindu-ti toate scopurile.

Cand ploua..

Este un timp exceptional sa detii un Playstation 4, sau orice alta consola next-gen, in timp ce jocurile de care auzim de luni in urma incep sa apara. Si daca totul merge bine, Infamous Second Son ar putea fi unul care ar justifica existenta consolelor next-gen, mai specific al consolei Playstation 4, fiindca jocul va fi lansat exclusiv pentru Playstation 4.

Infamous Second Son mai mult ca sigur o sa faca furori in industria jocurilor si se va vinde in cantitati industriale inca din primele zile, fiindca jocul a fost foarte mediatizat, iar jucatorii sunt nerabdatori sa-l incerce.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *