Imbunatatiri pentru The Elder Scrolls Online

tesoEvenimente dinamice de mare amploare

Este ceva mai trist decat ancorele intunecate ale lui The Elder Scrolls Online ? Doar o jumatate de duzina de jucatori pot sa intoarca aceste evenimente dinamice intr-o cursa pentru a vedea cine poate lovi macar o data inainte ca fiecare atacatori daedric sa cada in lupta. Aceste evenimente slabe, sunt umbre ce rad in rift-urile din Rifts, si arkfall-urile din Defiance si nu ofera nici un stimulent grupurilor, sau chiar sa participe.

Unde Zenimax Online Studios imbunatatesc posibilitatile acestor evenimente, ancorele intunecate ar putea da nastere la batalii captivante si imprevizibile. Daca ancorele ar fi lasate in pace destul de mult timp, inamici mai puternici si mai impresionanti ar putea sa apara, poate mergand atat de departe incat ar marsalui regiunile inconjuratoare in grupuri si ar ataca taberele din apropiere sau chiar intregi orase. Nu numai ca evenimente atat de dinamice ofera jucatorilor un motiv de a-si forma grupuri, dar ar oferi jocului The Elder Scrolls Online, atingerea capricioasa de care are nevoie cu disperare, si cu speranta vor oferi loot-uri unice ce vor incuraja aventurierii sa participe.

Un motiv de a parasi calea

Un lucru care imi place foarte mult la The Elder Scrolls Online este lumea insasi. Este o intinsa, diversa, si de multe ori splendida colectie de teren in aer liber si sate neastamparate. Dar cu cat mai mult timp petrec pe potecile ce leaga orasele lui Tamriel, mai mult imi doresc sa pot explora.

Sunt lucruri de care imi este dor, acele mici descoperiri aleatorii, loot-ul ce sta pe fundul lacului, troll-ul cu un bilet de sinucidere de sub pod, care scoate in evidenta faptul ca esti intr-o lume activa. Asa cum este, Elder Scrolls Online vine la viata cu adevarat, atunci cand esti intr-un quest. Este timpul ca lucrurile sa devina mai interesante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *