Imbracamintea de protectie, asigurata de Tresa – de ce aceasta este in sarcina unui angajator

Orice tine de echipament de protectie este in aria de interese ale angajatorilor in principal. Legea prevede obligativitatea ca acest gen de imbracaminte sa fie utilizat de cei care lucreaza in domenii cu risc. Daca in principal ne gandim la cei care activeaza in domeniul constructiilor spre exemplu, cu  mult mai multi se incadreaza la nevoia de a purta echipament de protectie – cei care lucreaza la exterior, expusi unor factor de mediu spre exemplu.

Imbracamintea de protectie presupune tipologii variate de echipamente. De tot ce tine de acest domeniu cei de la Tresa se ocupa cu profesionalism, in sensul in care sunt furnizori de renume pe aceasta nisa. In catalogul de selectii regasim produse de la producatori variati, preturi de asemenea variate. Pot fi achizitionate, pentru femei si barbati:

  • Jachete
  • Pantaloni si salopete
  • Combinezoane
  • Veste
  • Tricouri si bluze
  • Halate
  • Accesorii
  • Incaltaminte de protectie

Altfel spus, fie ca vorbim despre industria alimentara, despre constructii, munca la inaltime sau alte domenii in care sunt impuse echipamente de protectie, la Tresa acestea sunt usor de gasit. Avantajele de client sunt un bonus – spre exemplu puncte de fidelitate acumulate pot insemna reduceri primite la viitoarele comenzi.

Tot aici, orice tip de imbracaminte de protectie de la Tresa poate fi personalizata. De cele mai multe ori firmele aleg aceasta varianta pentru ca isi doresc identitate si vizibilitate mai mare a brandului. Asadar, comanda plasata aici poate bifa toti pasii astfel incat atunci cand sunt primite echipamentele acestea sa fie gata de a fi purtate.

Angajatorul trebuie sa asigure echipamentul de protectie

Angajatorul este cel care pune la dispozitie echipamentul de protectie. Este obligativitate prin lege, desi nu este exclus faptul ca un angajat sa fie nevoit sa iti plateasca setul acesta de imbracaminte – pentru ca il deterioreaza din vina sa spre exemplu.

Atentie la calitatea acestora. Echipamentele de la tresa.ro sunt conforme si respecta standardele impuse. Pot fi alese in functie de domeniul specific de activitate, iar pentru cei care nu gasesc sau nu stiu ce sa aleaga poate fi ceruta asistenta profesionala.

Echipamentele de acest gen nu sunt un moft. Acestea aduc un plus de siguranta si sunt necesare pentru calitatea muncii si a randamentului pe care un angajat il poate avea. Afla mai multe despre asta si despre ofertele de la Tresa:

0371.097.957

comercial@tresa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *