dormitor

Idei de depozitare pentru dormitor

Dormitorul este spatiul cel mai intim dintr-o locuinta, drept urmare esti singurul responsabil pentru a-l mentine organizat. Este camera pe care o poti decora dupa bunul plac, cu draperii, perdele, poti avea acolo un pat matrimonial sau unul supraetajat, alegerea e doar a ta. Insa esti de asemenea raspunzator pentru mentinerea ordinii in aceasta camera, si odata ce iti cumperi diverse lucruri de care ai nevoie sau pe care pur si simplu le vrei, trebuie sa te gandesti si unde vor fi depozitate.

Proiectantul sau designerul interior iti pot da sfaturi cu privire la organizarea spatiului si idei cu privire la locuri de depozitare in camera pentru a putea mentine o ordine, insa vor fi sfaturi date ca la carte, fara a te ajuta prea mult, in cele din urma tot va deveni, posibil, un dezastru. Tu singur stii utilitatea lucrurilor pe care le ai si le poti prioritiza, aranjandu-le in asa fel incat sa stii unde sa le gasesti atunci cand ai nevoie de ele.

Cateva idei de depozitare la care poate nu te-ai gandit ar fi:

– sub pat: acolo poti pune paturi, perdele, cosuri de perna, covoare, carpete, lucruri care nu le folosesti si de care nu ai nevoie zilnic, si care nu ar fi bine sa fie la vedere in momentul in care primesti musafiri.
– noptiere diverse pentru accesorii – fetele le vor indragi cu siguranta; fie ca le plac esarfele si le colectioneaza, fie au o pasiune pentru curele, posete, pantofi sau altele, niciodata nu exista suficient spatiu pentru depozitarea lor. Astfel o noptiera, un dulapas sau un sertar in care sa poti depozita lucruri din acestea devine o necesitate. De asemenea trebuie sa fie si la indemana, sa nu stai sa cauti perechea de pantofi preferata si esarfa cu care se asorteaza mai mult decat trebuie.
– valorifica si beciul sau podul – daca stai la casa. Sunt spatii de depozitare care se omit de obicei, pentru ca acolo se aduna mult praf. Acest lucru poate fi schimbat, poti mentine curatenia acolo si iti poti transforma podul sau beciul in propriul sanctuar, spatiu de depozitare, oricum vrei sa il denumesti. Vei face astfel economie de spatiu, dormitorul va deveni mai aerisit si mai primitor, si eventualii musafiri care vor veni nu vor da cu ochii peste o dezordine de nedescris.

Ordinea intr-o camera nu este un lucru chiar atat de plictisitor si dificil. Tine doar de prezenta de spirit si de creativitate. Daca ai idei poti face dintr-un dormitor extrem de dezordonat, o camera mult mai curata si primitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *