Hearthstone nu apare pe Console

7903-6221302753-HeartEchipa Hearthstone de la Blizzard are mainile pline in acest moment, terminand Curse of Naxxramas si versiunea ce urmeaza sa apara pe Android. Acest lucru inseamna ca nimeni nu pierde prea mult timp gandindu-se la o versiune a jocului pentru console, dupa cum le-a spus producatorul celor de la Eurogamer, saptamana trecuta.

Directorul de productie Jason Chayes a spus intr-un interviu acordat prin telefon, ca ideea de a produce un joc pentru console a venit de la jucatori. Acesta spune ca nu iau in considerare acest lucru acum, ci simt ca au mainile ocupate in termeni scurti cu aducerea pe Android cat de devreme se poate, iar acest lucru este unul din cele mai mari prioritati de acum. Chayes a sugerat ca echipa s-ar putea intoarce la ideea unei versiuni de console daca este destul interes de la consumatori.

„Ceea ce am spus in trecut, inca va continua sa fie cazul, este ca daca vrem sa fim capabili sa avem feedback de la comunitatea noastra si de la jucatorii nostrii, afland ceea ce ii intereseaza, afland ceea ce ii pasioneaza. Daca aducerea jocului Hearthstone pe console este ceva in care jucatorii au interes mare, suntem incantati sa auzim mai multe despre ceea ce se gandesc ei.”

Transformarea jocului pentru Android si slefuirea lui Curse of Naxxramas nu sunt singurele prioritati ale micii echipe Hearthstone. Cu jocul fiind bine stabilit pe PC si MAc si recent lansat pe iPad, Blizzard a spus in acel timp ca jocul avea peste 10 milioane de conturi inregistrate pe formatul de computer, de asemenea este o munca in derulare pentru imbunatatirea experientei jocului.

Una din cerintele comune a fost un mod de spectator. Jocul s-a dovedit a fi foarte popular pe Twitch, cu streameri precum Trum atragand sute de mii de vizualizari, dar o metoda de a observa jocurile in derulare este ceva care jucatorii evident vor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *