Foursquare si Swarm

FoursquareCand Foursquare a fost anuntat prima data isi impartea aplicatia in doua, si multi au fost uimiti de miscare. Chiar si fondatorul, Dennis Crowley, a admis ca s-a gandit la inceput la asta ca fiind o nebunie. Cu Swarm, cealalta jumatate al lui Foursquare, compania face o miscare foarte decisa, de a separa aspectele sociale si de descoperire a Foursquare-ului original.

Swarm este doar o parte din planurile de viitor al celor de la Foursquare, dar aplicatia originala, ce a fost lansata in 2009, nu va pleca nicaieri. Foursquare au spus intr-un post de pe blog, unde anuntau Swarm, ca in viitorul apropiat, aplicatia Foursquare trece de asemeni printr-o metamorfoza. Compania nu a dezvaluit multe despre cum o sa arate metamorfoza, asa ca pentru acum trebuie sa ne bazam pe Swarm pentru indicii

Check-in-urile : familiare, dar diferite

Foursquare si-a mutat experienta „check-in” catre Swarm. A facut cateva schimbari semnificative in a face acest lucru, desi experienta nu se simte complet extraterestra. Mecanicile check-inurilor sunt la fel, apasa click pe icon-ul pin al locului familiar pentru a incepe un nou Check-In, dar cu o diferenta uriasa.

In afara de a aduce meniul cu o lista de locatii din apropiere din care sa alegi, aplicatia implicita locului apropiat. Apasand pe „change locations” aduce meniul tuturor locatiilor din apropiere si functia de cautare.

Dupa configurarea locatiilor lor, poti adauga o fotografie sau un mesaj check-inurilor, ca si aplicatia originala. Ghicind automat de unde dai check-in ar putea fi un lucru ce-ti salveaza timp in unele locrui, insa se poate dovedi stresant, mai ales daca esti intr-o zona densa, unde ar putea fi o multime de locatii intr-o singura cladire, sau daca tinzi sa uiti sa realizezi un check-in intr-un loc, pana la cateva minute inainte sa pleci.

Cand deschizi aplicatia esti intampinat de un feed care iti arata unde sunt prietenii tai si cat de aproape sunt de tine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.