Filmul Warcraft intarzie

2517568-warcraftnewVor fi terminate filmarile pentru filmul Warcraft in cateva saptamani, desi nu va fi lansat pana in 2016. Motivul pentru care are de-a face acest lucru este cu timpul necesar pentru a face lucrurile corecte, de asemenea lansarea aglomerata a filmului de peste 2 ani, potrivit CEO-ului de la Legendary Pictures.

Vorbind cu CraveONline, Thomas Tull de la Legendary a fost intrebat despre ceea ce pare a fi un proces de post-productie mai lung ca deobicei. Acesta a spus ca o parte din acest motiv este sa nimeresti data potrivita, fiindca dupa cum ne putem da seama, in acesti doi ani urmatori, o sa apara titluri foarte mari.

Filmul Warcraft, ce este produs de Legendary si Universal Pictures, a fost anterior porgramat sa fie lansat pe 18 Decembrie, 2015, in aceiasi zi cu Star Wars : Episode VII, inainte de a fi amanat pentru 11 martie,2016.

Acest film este un amestec de actiune live si grafica generata de computer, la care se lucreaza de studioul de efecte Star Wars, Industrial Light & Magic. Munca in legatura cu grafica generata de computer este de asemenea o atentie, in asteptarea lansarii filmului, dupa cum spune Tull. Acesta spune ca au vrut sa se asigure ca pun o data de lansare potrivita, dar sunt unele secvente si unele lucruri pe care le-a realizat directorul Duncan Jones, ce sunt nemaipomenite.

Tull a confirmat ca nu va fi o situatie in care filmul va fi terminat si apoi lasat in asteptare. Primele fotografii din productia filmului au fost lansate recent, furnizandu-se cu ceea ce pare a fi camera tronului Stormwind. Putine se stiu despre poveste, in afara de faptul ca spune povestea originii conflictului Oameni vs Orci. Printre actorii ce joaca in acest film, il regasim pe Dominic Cooper ce a vorbit mai devreme anul acesta despre presiunea de livra. Filmele bazate pe jocuri video nu sunt prea reusite, insa Blizzard insista sa munceasca din greu pentru ca acest film sa aiba succes.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *