stailer

Fii în trend cu platforma online Stailer pentru programări la salon

Stailer este o platformă online care ne încântă de ceva timp cu niște beneficii în ceea ce privește industria de hair and beauty,  la care majoritatea persoanelor sperau. Ea a apărut în toamna anului 2020, mai exact în lumea noiembrie și s-a lansat prima dată în Cluj Napoca, apoi în Oradea, Timișoara, Iași și recent în capitală.

Stailer.ro a atras atenția publicului larg foarte rapid, datorită avantajelor pe care le-a prezentat și este așteptată să se lanseze și în celelalte colțuri ale țării.

Ce este mai exact Stailer

Este o platformă cu ajutorul căreia te poți programa online la un salon de înfrumusețare rapid și simplu, în mai puțin de 5 minute.

Este ca o gură de aer proaspăt pentru cei care obișnuiesc să se răsfețe într-un salon de beauty, deoarece nu mai trebuie să apeleze la metoda clasică și obositoare de a da zeci de telefoane într-o zi pentru a găsi un loc liber la un salon. Astfel că, datorită platformei, economisești timp prețios. Însă acesta nu este doar singurul beneficiu dacă folosești Stailer.

Este destinată atât femeilor cât și bărbaților, pentru că are o paletă largă de servicii, precum manichiură, pedichiură, tuns, vopsit, epilare, masaj de relaxare, tratamente faciale cât și tuns și aranjat barbă. Este o platformă 100% gratuită și o pot accesa inclusiv persoanele care nu și-au creat un cont. Deși, cu un cont creat, ai parte de și mai multe avantaje. Fie că ești în pauza de la birou, la cumpărături, în metrou sau seara în pat, indiferent de oră, te poți programa online la orice salon dorești.

Ce alte beneficii mai are Stailer

Nu ești condiționat și nu ți se cere vreo taxă, nici măcar dacă îți anulezi sau amâni o programare pe care ai făcut-o. Și mai mult decât atât, te poți programa în funcție de programul tău și nu al stilistului pe care l-ai ales.

Chiar și persoanele mai sceptice au ales să folosească platforma Stailer și asta pentru că au fost convinși de platforma în sine. Odată ce accesezi Stailer, vei avea o paletă largă de saloane de înfrumusețare, cât și specialiști în domeniu, iar la fiecare salon poți vedea toate detaliile necesare precum fotografii, prețurile serviciilor, durata cât și recenziile persoanelor care s-au programat deja cu Stailer.

Iată că, tehnologia ne demonstrează încă odată cât de rapidă și eficientă este pentru noi. În mai puțin de 5 minute putem alege să ne facem o schimbare de look, o manichiură sau un masaj relaxant fără a mai sta ore întregi la telefon ca să găsim un loc liber, mai ales că acest lucru a devenit o metodă destul de anevoioasă în rândul celor care merg regulat la un salon de beauty.

Programează-te cu Stailer și vei avea parte de o experiență de neuitat.

Date de contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *