Facebook cumpara The Escapist

RH2Guxg-360Cei de la The Escapist sunt multumiti sa anunte ca sunt acum in aceiasi familie de corporatie cu WhatsApp, Instagram, Oculus Rift si reteaua sociala favorita a tuturor, Facebook. Achizitia poate veni ca o surpriza pentru analistul financiar, dar este clar acum ca Facebook vrea sa-si extinda portofoliul, mai departe decat poze, videoclipuri si realitate virtuala, pana la jurnalism de jocuri. Detaliile exacte ale achizitiei sunt secrete, dar acestia ne pot spune ca a inclus 50 de milioane de dolari cash si 665 de mii de actiuni ale stocului Facebook, care valoreaza in jurul a 40 de milioane de dolari. De asemeni sunt bonusuri in bani semnificative pentru oamenii cheie ai lui Escapist, precum Yahtzee Croshaw, Bob Chipman si Graham Stark, atunci cand un scop nespecificat este realizat. Chiar acum nu exista nici un plan de a schimba concentrarea lui The Escapist pe jocurile video si cultura tocilara, dar ar putea fi cateva diferente vizuale.

Mark Zuckerberg spune ca este un singur website de jocuri video pe care i-l verifica des. Acesta repecta cu adevarat ceea ce a realizat Yahtzee Croshaw si este captivat sa spuna ca The Escapist va creste de indata ce designerii experimentati de la Facebook se vor ocupa de aspectul acestuia.

Angajatii si multi contribuitori de videoclipuri de la The Escapist au invatat despre achizitie, ieri intr-o intalnire de companie tinuta de catre Facebook. De la editorii care s-au adunat si contribuitori, a fost o liniste profunda cand Macris a anuntat achizitia, dar in scurt timp au izbucnit in fericire.

Se pare ca Mark Zuckerberg are planuri mari cu compania Facebook, facand tot mai multe achizitii in ultima vreme, achizitionand WhatsApp, apoi Oculus Rift, iar acum The Escapist. Nu stim exact ce vrea sa faca fondatorul companiei Facebook, insa pare sa aiba un plan grandios cu aceste achizitii si pare sa poata achizitiona orice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *