saluscontrols.ro

Economiseste la facturile de energie prin cateva solutii la indemana

Confort termic sporit, confort, modernism – iata cateva din conditiile la care viseaza oricine. Din nefericire prea putini sunt cei care se bucura de acestea in adevaratul sens al cuvantului. Problema? Nu toti fac cele mai inspirate alegeri cand vine vorba despre achizitionarea diverselor dispozitive si elemente ce contribuie in acest sens.

Exista o serie de aspecte ce trebuie avute in vedere, care ar putea asigura toate cele mai sus mentionate si fara a depune un efort financiar deosebit. Totul tine de capacitatea de a lua cele mai bune decizii. Cand vine vorba despre cheltuielile de intretinere, multi se impotmolesc la jumatatea iernii cand deja nu mai fac fata acestora.

In randurile ce urmeaza voi sublinia o serie de aspecte asupra carora ar trebui sa iti indrepti atentia daca vrei ca iarna acesta sa te bucuri de cele mai bune conditii termice in locuinta. Haide sa vedem care sunt si ce trebuie sa faci efectiv.

  • Pune la punct izolatia casei

Un foarte mare procent din pierderile de caldura se datoreaza izolatiei precare a peretilor, podelei si tavanului. Daca stii ca acesta este un motiv pentru care nu reusesti sa pastrezi o temperatura potrivita in interior, verifica starea izolatiei si procedeaza in conformitate pentru a remedia eventualele probleme. Orienteaza-te daca este cazul dupa un material mai bun, care iti ofera garantia ca nu va trebui sa mai repeti procedura foarte curand.

  • Foloseste un termostat inteligent

Au aparut in ultimul timp o multime de astfel de dispozitive, cu diverse functii si programe care iti fac viata mult mai usoara si implicit o utilizare mai facila a sistemului de incalzire. Intra pe saluscontrols.ro ,de exemplu, pentru a descoperi o varietate de termostate, incepand de la modele standard, ce se prezinta sub un design modest si clasic, si pana la cele recent lansate, ce dispun deja de functii variate.

Opteaza pentru un termostat potrivit pentru casa ta, ce acopera nevoile pe care le ai. Daca stii ca o foarte mare parte a timpului o petreci in afara casei, atunci cel mai potrivit pentru tine si pentru planul de economisire este termostatul wireless. Acesta iti ofera posibilitatea de a modifica temperatura din locuinta dupa plac, de la distanta. Efectiv daca vrei sa fii intampinat de o atmosfera prielnica, cu o temperatura potrivita, setezi termostatul la o valoare mai ridicata cu putin timp inainte de intoarcere. Pe cat pare de simplu, pe atat chiar este.

  • Verifica daca sistemele de deschidere / inchidere etanseaza corect

De multe ori se pierd cantitati insemnate de caldura prin ferestre si usi. Atunci cand calitatea acestora are de suferit, implicit ai si tu. Nu este ceva anormal ca acestea sa aiba probleme cu garnitura sau sa prezinte alte diverse nereguli. Daca nu esti in masura sa remediezi defectiunile, apeleaza la o persoana cu experienta, care iti poate garanta faptul ca acestea nu favorizeaza pierderile de caldura.

Ai in vedere aceste 3 aspecte inainte de venirea iernii, a sezonului rece, si vei vedea ca lucrurile se vor schimba in bine. Atunci cand ai parte de confort termic pe masura, cand nu mai trebuie sa platesti sume de bani in plus la facturi, si starea de spirit este vizibil mai buna. Nu uita sa accesezi pagina saluscontrols.ro pentru a alege un model de termostat pe gustul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *