Echipează-ți bolidul de la dezmembrări Audi Craiova

Piața autoturismelor second-hand a explodat în țara noastră în ultimii ani, mai ales după eliminarea taxelor de poluare pentru mașinile aduse din străinătate. Astfel, oricine are în buzunar două-trei mii de euro, își poate aduce o mașină din străinătate, ce-i drept, una cu ceva kilometri la bord, dar care mai poate fi rulată câțiva ani și în România.

Însă, cum vechimea parcului auto românesc este destul de mare, autovehiculele de câteva mii de euro având deja vechimi de peste 15 ani rulate în străinătate, și cererea de piese auto pentru ele este una destul de mare.

Iar ca să comanzi piese noi pentru o mașină veche de 10-15 ani nu este prea convenabil, așa că, din ce în ce mai mulți posesori de autovehicule apelează cu încredere la magazinele virtuale de genul dezmembrări.ro, unde găsești aproape tot ceea ce ai nevoie pentru mașina ta.

Iar cum una dintre principalele mărci căutate de români este Audi, acum ai la dispoziție secțiuni speciale pentru dezmembrări Audi Craiova sau din orice altă parte a țării dorești.

Tot ce vrei pentru mașina ta, la dezmembrări Audi Craiova

În principiu, clienții obișnuiți aleg să viziteze și să vadă cu ochii lor mașinile de pe care le vor fi livrate piesele. Acest lucru se poate face în parcuri special amenajate, de obicei la marginea orașelor, unde poți găsi aproape orice componentă dorești.

Mașini avariate în accidente, unele abandonate din cauza costurilor mari de reparație, pot reprezenta însă o gură de oxigen pentru cineva care dorește să își pună mașina la punct la un preț convenabil. Nu mai punem la socoteală faptul că prețurile în astfel de parcuri de dezmembrări sunt negociabile, astfel încât mulți fac adevărate afaceri cu piesele de la dezmembrări Audi Craiova sau de la alte parcuri auto din țară.

Bloc motor nou sau tapițerie din piele

După Volkswagen sau Opel, Audi este una dintre cele mai căutate mărci atunci când vorbim despre achiziția unui autoturism second-hand. Fiabilitatea sa și, mai ales, robustețea și siguranța pe care ți-o oferă pe șosea reprezintă atuuri forte ale brandului german. Din păcate însă, piesele noi pentru acest tip de autovehicul sunt destul de scumpe.

Pe dezmembrari Audi Craiova vei găsi însă o gamă largă de piese pentru mașina ta, pentru aproape orice defecțiune te interesează. Una dintre principalele probleme ale mașinilor cu peste două sute de mii de km la bord o reprezintă motorul. Iar pentru o mașină care a rulat ani buni în afară, un kilometraj cu două-trei sute de mii de km la bord reprezintă ceva uzual.

Acest lucru conduce inevitabil la o uzură a motorului, la care ar trebui să ai grijă atunci când achiziționezi o mașină second-hand. Din fericire, poți prelungi viața mașinii tale prin achiziția unui bloc motor complet nou de la dezmembrări Audi Craiova, aceasta în cazul în care nu dorești să procedezi la manopere costisitoare precum segmentarea motorului.

De asemenea, poți găsi cutii de viteze sau pompe de benzină și chiar elemente de tapițerie și de caroserie, care vor da o nouă față bolidului tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.