Bicicleta din legume

Distrugerea sanatatii

Bicicleta din legumeCa o societate, lipsa de ne asuma responsabilitatea cauzeaza caderi semnificative ce nu vor fi sustinute pe termen lung. Modul nostru de viata „O vreau ieri”, este bazat pe unul din principiile fundamentale „Mai vreau, acum”. Este o bucla mare care se compune din a vrea mai mult, a munci mai mult, a cheltui mai mult, limpezim si repetam. De fapt suntem blocati, la fel de mult ca rozatoarele pe o roata, fugind din greu fara sa ajungem nicaieri.

Realitatea, cel putin una pe care multi oameni evita sa o creada, este ca avem cu totii abilitatea de a opri ciclul care nu se mai termina. Ca majoritatea lucrurilor, trebuie sa iti aplici asupra ta un plan solid impotriva in a astepta pe altcineva sa te ajute si sa puna un plasture pe ranile tale mentale sau financiare, acest lucru nu se va intampla.

Avand in vedere timpul, alegerea si concentrarea pe una din acestea iti va schimba viata. Esti pregatit pentru provocare sau esti blocat de dillemele constante cu care te confrunti?

Mancam prea mult. Industria de mancare este una care este triliarde de dolari puternica. Cu totii trebuie sa mancam nu-i asa? De la restaurante de lux pana la fast food-uri, societatea noastra nu duce lipsa de un loc pentru a manca. Problema? Cantitatea mare cu calitatea mica pune mancarea slaba nutritional in stomacurile noastre.

Solutie : Devino educat intr-o nutritie corespunzatoare. Foloseste-ti banii castigati din greu pentru a cumpara fructe si legume si sa mananci diete bazate pe plante in totalitate. Cand iei in calcul faptul ca vei trai o viata sanatoasa si fericita iti vei face singur un mare serviciu.

De aceea, pentru a deveni si a ramane sanatosi trebuie sa renuntam la fast food si la tot felul de mancare pe fuga, trebuie sa mancam cu adevarat.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.