Double Fine

Dialogul in jocuri de Double Fine

Double FineVa intrebati vreodata cum face dialogul tranzitia de la cateva paragrafe dintr-un document word in a fi realizat cu adevarat intr-un joc? Producatorul jocurilor Brutal Legend si Psychonauts, Double Fine, va explica ce include un dialog la GDC Europe in aceasta vara, organizatorii evenimentului au anuntat acest lucru.

Programatorul senior de gameplay a celor de la Double Fine, Anna Kipnis, va vorbi la GDC Europe in August, iar titlul subiectului despre care va vorbi este „Sistemele de dialog in jocurile Double Fine”, unde ne va furniza o privire de ansamblu asupra modului in care dialogul si-a croit cale intr-un joc Double Fine. Aceasta va incepe din momentul din care linia este scrisa, pana la ascultare si vederea liniei in motor, chiar si intr-un limbaj strain.

Scopul in general a prezentarii este sa identifici obstacolele pe care le infruta producatorii atunci cand implementeaza dialoguri in jocuri, si ofera idei despre cum sa treci peste acestea obstacole. O linie din descrierea conferintei postata pe website-ul GDC, spune ca participantii vor avea o privire de ansamblu asupra abordarii celor de la Double Fine a design-ului si productia cu personaje ce au voce, uneltele pe care scriitori si implementatorii lor le folosesc, cum monitorizeaza liniile, ce sistem de dialog trebuie sa fie scris pentru a derula dialog-ul in joc, cum sa abordeze sistemele de scriere a dialogului dinamic si cum sa se asigure ca jocul poate fi tradus in alta limba fara prea multa greutate.

Organizatorii evenimentelor au anuntat de asemenea o alta noua prezentare numita „Povesti Emergente in Crusader Kings II”. Prezentat de directorul de joc al lui Paradox, Henrik Fahraeus, prelegerea va merge in adancime despre ce inseamna cu adevarat pentru un joc pentru a oferi un gameplay emergent si cum poate afecta in general rejucabilitatea.

Evenimentul GDC Europe are loc in Cologne, Germania, pe 11-13 August.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *